reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

.::: Mamy grudniowe 2015 :::.

A mowilam, że 13 w piatek nie bedzie spokojny! Slyszalyscie juz o zamachu w Paryżu? Jakas masakra! Od 4:30 usnac nie moge i przegladam internet... gdzie Ci terroryści jeszcze zaatakuja? Zaczynam sie naprawde coraz powazniej martwić o Europe...

reklama
Gosia nie wyobrażam sobie puszczania chorego dziecka do szkoły, moja starsza na przykład najwyższą temp. to ma 38 i jest wtedy nie przytomna.

No właśnie do szpitala mam 100 km jesteśmy w stanie tam dojechać w około 1,5 godziny, bo większość trasy to autostrada. Nie wiem cały czas się zastanawiam, a poza tym zobaczymy czy młody się obróci, bo jak nie to miałabym umawianą cc, więc wtedy luz.

Właśnie czytam o tym zamachu :(

ja wieczorem usnąć przez to nie mogłam, bo małżonek jak usłyszał to sięczał przy TV i cały czas komentował. Strasznie się dzieje..

Hej :-)
Strach się bać co to się teraz dzieje w Europie :-(
Ja dziś spałam tak dobrze ze aż się dziwię. Jedyne co mnie martwi to to że zaczynam wszystko układać na półkach u Franka. Szykuje wszystko moim chłopcom jak mnie nie będzie. Nawet myślę co im ugotować i zamrozić ;-) się włączył syndrom jak nic ;-)
Pranie się suszy w suszarce. Po śniadaniu. M sprząta ogród i chowa wszystko do drewnianego domku.
Popołudniu pyszne jedzonko u mamy :-)
A z innej beczki...boje się w jakim świecie będą żyć nasze dzieci :-(

Zaczęłam 36 tc aaaaaaaaa :-D to już 9 miesiąc :-D

Ostatnia edycja:
O w mordę. Ale tragedia :-( Z drugiej strony współczuję wszystkim normalnym, od wielu lat mieszkającym w Europie muzułmanów, czy ogólnie beżowym jakiejkolwiek religii by nie wyznawali. Mają co raz bardziej przesłane.

Masakryczna noc za mną. Już nie ma pozycji, w której nic by mnie nie bolało :-( Na lewym boku biodra i uda, na prawym boku podobnie choć mniej, ale za to ręce drętwieją i bolą. Na plecach wszystko mi się w środku gniecie i kończyny drętwieją. No nic tylko na stojąco spać. Jeszcze Tymek w nocy się obudził i chciał z łóżeczka turystycznego do mnie iść. Wzięłam go dla świętego spokoju bo kilkanaście minut pertraktacji i tłumaczenie że ma swoje łóżeczko, będzie ciasno i może spaść nic nie dało. Po godzinie obudziło mnie łubudu bo Tymek spadł :-D Bidul się musiał zdziwić :-)

Ostatnia edycja:
Masakra jakaś - dobrze, że nie mam TV, bo pewnie nic innego nie leci teraz, a ja nie chcę się bardziej już denerwować... straszne.

A słyszałyście, ze polska ambasada odmówiła przyjęcia Polaka w nocy??? No rzesz kuźwa, a od czego oni są!!! Kazali mu sobie hotel znaleźć w trakcie zamachów... aż sie mi śmiać chce, bo aż nie wiem co powiedzieć... mam nadzieję, że ktoś za to poleci - tzn. nie "ktoś" tylko na prawdę odpowiedzialna osoba za taki stan rzeczy! Niewyobrażalne. :no:

Piguła - ja tez mam takie zrywy - i też się zastanawiam co oni będą jedli jak mnie nie będzie :-) Mój mąż mówi "nie bój się kochanie, mamy McDonald" :-D

Domi - Ty to każdą noc masz przesr...ną :-( biedactwo. Ja sie budzę często, wc, biodra masakra, ale zasypiam na szczęście prawie od razu - tfu tfu... choć jeden tydzień mogłoby Ci ulżyć przed porodem :-) taki mały prezencik od synka! :tak:

reklama
Hej dziewczyny ja właśnie w odwiedziny do teściowej, ostatnia taka wizyta...
Amos nie wiem czy bym ryzykowala tyle kilometrów do szpitala, jak o teściowej w poprzedniej ciąży jechałam na święta a lekarz mówił że mogę wcześniej urodzić to z torbą i fotelikiem bo do najbliższego szpitala bym jechała.

Do góry