reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

.::: Mamy grudniowe 2015 :::.

auliya super ze sie udaloooooooooooo!!!!!!!!!!!!!!! rzeczywiscie maraton mialas. ja dzis juz w sklepie raz bylam a jeszce raz musze isc bo nikoli obiecalam ze bedziemy mufinki robic jutro, jeszcze pospzratam a potem padne :-D

katty83 ja tam mam codziennie- zcekam do 12 maja do mojej wizyty to pewneio sie uspokoje!!!!!!!!!! ale nie mzoemy tak myslec- grunt to dobre nastawienie

reklama
Witam dziewczyny! Ja doslownie przelotem ... takze z gory przepraszam ze teraz nie doczytam co u was ...(nie czytac jak macie slabe zoladki ) Mam problem zarzygałam cala deske rozdzielcza w aucie...:szok: Pojechalam zwiesc maluchy do przedszkola ...i tak mnie zmulilo ze nie wytrzymalam... auto juz wypucowane ale jak sie pozbyc tego zapachu... ja juz nie wiem czy mi sie wydaje czy czuc ... :crazy:

hey dziewczyny ja tak na szybko bo lece Maje do szkoły zaprowadzić i do college ide wiec zycze miłego dzionka poczytam co tamu was jak wroce :-)

porannakawa współczuje ;/ może zostaw otwarte szyby?
katty83 oczywiście ja też tak mam, głupie myśli, czy dziecko zdrowe, pewnie do samego porodu tak będzie;/

porannakawa, bido ty nasza... wiem co przezywasz, bo ja tylko sie modle, zeby mnie w pracy nie zlapalo i zebym nie musiala leciec do toalety pelnej studentow :szok: juz raz mialam taka przyjemnosc, tylko cale szczescie nikogo nie bylo :rofl2:

porannakawa współczuję przejść. Ja na szczęście nie muszę wozić starszaka bo mąż w drodze do pracy go odstawia.

Katty na którym wydziale uczysz? Ja jestem z mężem po FTIMsie:happy: wspomnień czar :D

tak dwa 3 razy w roku jestem. nie wiem jak w wakacje bo jesteśmy po przeprowadzce na swoim w końcu. 10.10 koleżanka ma wesele i pewnie na ślubie się zjawimy jak lekarz pozwoli mi jeszcze w trasę pojechać

porannakawa o kurcze :0, Współczuję, mnie voraz bardziej męczy, 8tc mi sie zaczol, gdzie to jeszcze,
Co do mysli czy z bobo jest ok wiem że będą do samego porodu i wiem ze będzie mi ciężko, sporo przeszłam,

reklama
Trzymajcie kciuki lecę sprawdzić czy moje dziecko dostało się do tej klasy co chcieliśmy w szkole !!
Młody tylko zje i nas niema :D

Do góry