reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

.::: Mamy grudniowe 2015 :::.

Kassia181 po pierwszej ciąży zostałam instruktorem Zumba Fitness... prowadzę zajęcia już dobre półtora roku także liczę na to, że poza zmianą tempa zajęć (na wolniejsze,bo obecne jest zabójcze) będę mogła kontynuować swoje lekcje :)Czas pokaże :)

reklama
Saaraa ja przed ciążą chodziłam na bardzo intensywne zajęcia aerobowe do dziewczyny, która była w 6 miesiącu :szok: Wymiatała tak, że czasem nie mogłam uwierzyć jak ona to robi, bo brzuszek miała bardzo widoczny, gdyż szczuplutka była. W 2 trym.mam zamiar wrócić do klubu na zajęcia dla przyszłych mam, bo z moją tendencją do tycia bez ruchu będę jeszcze wyglądać jak słoniątko :-D

Piotrusiowa mam to samo, więc nawet nie chcę myśleć co się będzie ze mną działo, gdy "odstawię" zajęcia i swoją aktywność fizyczną :-)

Justa, mam tak samo, godzina 20 max 21, a ja już spie ;-) za to godz 4, mam już oczy jak 5 zl. Zresztą zauważyłam, że od rana czuje się najlepiej

Wow naskrobałyście tyle że doczytałam ale nie do końca pamiętam co i komu...
Najpierw przekazuję podziękowanie za głosy od mamy zapalonego koszykarza, Wy też głosowałyście więc się należy:happy:
"Rodzinie, wszystkim Znajomym i Znajomym Znajomych wink emoticon, wszystkim razem i każdemu z osobna WIELKIE DZIEKUJĘ za wszystkie oddane głosy. Dzieki Wam Maciej bedzie miał możliwość poznać osobiście Marcina Gortata i uczestniczyć w jego treningu. HURRRRRA...."

Gosia mi mąż ostatnio frytki z ziemniaków zafundował puszota była
szkrabek fajitas zazdroszczę!!
tanczzemna na gazowane mam napady w ciążach ale w tej póki co tylko jeden dzień. Obecnie w domu tylko jedna butelka toniku męża a tam hinina więc nie ruszę za żadne skarby

Saaraa witaj zaraz ogarnę wątek przywitań to pojawisz się na liście :D

Ja wczoraj maraton miałam, mięsny bo weekend przed nami, urząd skarbowy, stare przedszkole starszaka bo obok urzędu, wyprawa z dzieciakami na gofry spacerek, poszukiwanie prezentu i w domu o 20ej wygłodniała byłam. Dobrze że dzieci były zabezpieczone...

Dziewczyny, Wy też macie czasami takie głupie myśli? Mnie od wczoraj mecza... 4 maja mam wizytę i boję się, że coś będzie nie tak, że coś się stanie z maleństwem ... Ech...

reklama
Do góry