Kassia181 po pierwszej ciąży zostałam instruktorem Zumba Fitness... prowadzę zajęcia już dobre półtora roku także liczę na to, że poza zmianą tempa zajęć (na wolniejsze,bo obecne jest zabójcze) będę mogła kontynuować swoje lekcje Czas pokaże
reklama
Piotrusiowa
Fanka BB :)
Saaraa ja przed ciążą chodziłam na bardzo intensywne zajęcia aerobowe do dziewczyny, która była w 6 miesiącu Wymiatała tak, że czasem nie mogłam uwierzyć jak ona to robi, bo brzuszek miała bardzo widoczny, gdyż szczuplutka była. W 2 trym.mam zamiar wrócić do klubu na zajęcia dla przyszłych mam, bo z moją tendencją do tycia bez ruchu będę jeszcze wyglądać jak słoniątko
wpadam na sekund parę po męczącym dniu, zapewne przeczytam i odpiszę dopiero jutro a teraz prywata...
Wiem że część już głosowała ale jeśli któraś z was jeszcze nie to głosujcie proszę Maciek 10 lat - Zagraj z Gortatem - Konkurs na teleTOON+
przewaga zmalała raptem do 60 głosów a jeszcze 2h walki przed nami proszę wspomóżcie
Wiem że część już głosowała ale jeśli któraś z was jeszcze nie to głosujcie proszę Maciek 10 lat - Zagraj z Gortatem - Konkurs na teleTOON+
przewaga zmalała raptem do 60 głosów a jeszcze 2h walki przed nami proszę wspomóżcie
Justa8383
Fanka BB :)
Piotrusiowa napisałaś jasno :-) wszystko rozumiem, ja wczoraj o godzinie 21 już spałam.... Szok życie wieczorne już mnie nie dotyczy
Wow naskrobałyście tyle że doczytałam ale nie do końca pamiętam co i komu...
Najpierw przekazuję podziękowanie za głosy od mamy zapalonego koszykarza, Wy też głosowałyście więc się należy
"Rodzinie, wszystkim Znajomym i Znajomym Znajomych wink emoticon, wszystkim razem i każdemu z osobna WIELKIE DZIEKUJĘ za wszystkie oddane głosy. Dzieki Wam Maciej bedzie miał możliwość poznać osobiście Marcina Gortata i uczestniczyć w jego treningu. HURRRRRA...."
Gosia mi mąż ostatnio frytki z ziemniaków zafundował puszota była
szkrabek fajitas zazdroszczę!!
tanczzemna na gazowane mam napady w ciążach ale w tej póki co tylko jeden dzień. Obecnie w domu tylko jedna butelka toniku męża a tam hinina więc nie ruszę za żadne skarby
Saaraa witaj zaraz ogarnę wątek przywitań to pojawisz się na liście
Ja wczoraj maraton miałam, mięsny bo weekend przed nami, urząd skarbowy, stare przedszkole starszaka bo obok urzędu, wyprawa z dzieciakami na gofry spacerek, poszukiwanie prezentu i w domu o 20ej wygłodniała byłam. Dobrze że dzieci były zabezpieczone...
Najpierw przekazuję podziękowanie za głosy od mamy zapalonego koszykarza, Wy też głosowałyście więc się należy
"Rodzinie, wszystkim Znajomym i Znajomym Znajomych wink emoticon, wszystkim razem i każdemu z osobna WIELKIE DZIEKUJĘ za wszystkie oddane głosy. Dzieki Wam Maciej bedzie miał możliwość poznać osobiście Marcina Gortata i uczestniczyć w jego treningu. HURRRRRA...."
Gosia mi mąż ostatnio frytki z ziemniaków zafundował puszota była
szkrabek fajitas zazdroszczę!!
tanczzemna na gazowane mam napady w ciążach ale w tej póki co tylko jeden dzień. Obecnie w domu tylko jedna butelka toniku męża a tam hinina więc nie ruszę za żadne skarby
Saaraa witaj zaraz ogarnę wątek przywitań to pojawisz się na liście
Ja wczoraj maraton miałam, mięsny bo weekend przed nami, urząd skarbowy, stare przedszkole starszaka bo obok urzędu, wyprawa z dzieciakami na gofry spacerek, poszukiwanie prezentu i w domu o 20ej wygłodniała byłam. Dobrze że dzieci były zabezpieczone...
reklama