Cześć Dziewczynki! Ale naprodukowałyście! Przeczytałam wszystko, ale nie wiem czy wszystko zapamiętałam.
Witam nowe Mamusie!
Malena o raju, pluskwy??? Brrr....na samą myśl mnie ciary przechodzą. Oby już nie było z nimi problemów.
Dzag82 ja z Prokocimia jestem więc w sumie rzut beretem ;-)
Tanczzemna nie piję nic gazowanego, ale miałam ostatnio ochotę na wodę mineralną właśnie gazowaną.
Olka17 wierz mi doskonale Cię rozumiem, bardzo chcę tego dzidziusia, a przedwczoraj płakałam cały dzień prawie. Wydaje mi się że to jest jak najbardziej normalne i to nie ważne która ciąża.
Trzymam mocno kciuki za wszystkie mamusie rzucające palenie!
Ja rzuciłam jak się dowiedziałam o pierwszej ciąży i udało mi się nie wrócić do nałogu czego i Wam życzę.
Kassia Co do objawów rozkręcających się w 6 tygodniu- ŚWIĘTE SŁOWA. Tak się martwiłam, że nie mam nudności, a jak mnie dziś od rana zaczęło męczyć to najpierw ucieszyłam się jak wariatka jakaś, a teraz trochę już mniej mam entuzjazmu, bo cały dzień to jednak lekka przesada. Ble....Ale niech będą, niech się dzidzia zdrowo rozwija
U mnie na obiadek dzisiaj fasolka po bretońsku była. Mam ochotę na barszcz czerwony. Hmmm.....
No i odebrałam wyniki drugiego BHCG. Tydzień temu: 1631,0 a dzisiaj 21137,0 więc chyba jest ok, prawda? ;-)