cześć dziewczyny!
Ja dzis już zupełnie się czuję zdrowa :-) Może to Wasze fluidki tak zadziałały ;-) Dom juz zaczyna wyglądać jak dom, nie chlew. Umyłam kolejne schody - tym razem tylko stopnie, bo na dół mamy już nakładane drewno na stopeń a nie całe ażurowe - pięknie wyglądają, ale sprzątania co nie miara
No i odkurzone - tylko podłoga do umycia została - ale to już jutro - dziś nawet do Auchan nie pojechałam, tylko do lokalnego sklepiki, bo już siły nie miałam.
porannakawa - super, że samopoczucie już lepsze! Tak trzymać
kulkaPrzytulka - poczucie bezpieczeństwa jest teraz dla nas najważniejsze, więc dobrze, że juz masz ten pessar i oby do 37 tygodnia dotrzymać - potem już można rodzić.
A tak przy okazji ciekawe ile z nas w okolicach 40 tygodnia będzie już blagać o poród
Zwykle tak jest - najpierw paranoja by nie urodzić, a potem zaklinamy maluchy by już wyłaziły
Domi_Polka - moi rodzice oglądają "Wspaniałe stulecie" i są zachwyceni, podobno niesamowicie wciąga - ja widziałam fragmenty - o Turcji, jak biała kobieta z haremu zostaje główną żoną sułtana - i cała polityka ukazana i perypetie rodziny... niestety nie mam TV, więc nie oglądam, ale pewnie by mnie też wciągnęło.
Co do basenu - to oczywiście zazdraszczam ;-) Ale w Polsce też taki basen znam - termy we Mszczonowie (jakieś 40km od Warszawy w kierunku Katowic) - baseny zakryte i odkryte, niektóre z wodą termalną wychodzące właśnie w połowie na zewątrz - więc jak ktoś chce to siedzi w ciepłej wodzie pod chmurką bądź pod dachem. Do tego wileki basen z super zjeżdżalniami na zewnątrz i basenik dla maluchów + fontanny z podłogi. Płaci się raz za wejście i siedzi ile się chce :-) Do tego jeszcze leżaczki wokół, jakiś barek z carpem do jedzenia :-) w sensie jakieś hot dogi, hambuksy, zapiekanki etc.Także istnieje coś takiego i pewnie nie w jednym miejscu nawet tylko trzeba poszperać w necie.
Dziewczyny - któraś pisała, że ma dziś urodziny (przepraszam ale nie mogę znaleźć która
). Z tej okazji najserdeczniejsze życzenia! Sto lat, sto lat!!!
Niech się maluch dobrze w brzuszku chowa a potem będzie grzecznym maluszkiem i da się mamie wysypiać!
:-)