Śliwka to przybijam piateczke, bo ja w poniedziałek siedziałam od 10 do 14 w szpitalu celem dostania się do diabetologa. Najpierw do rejestracji, potem do lekarza i znów do rejestracji, aby pani wyszkolila mnie z tych cukrzycowych nawykow żywieniowych;-) ja nie mam insuliny, dieta mam walczyć
od poniedziałku mierze cukier i w sumie wyniki mam takie, jabym żadnej cukrzycy nie miała ;-) plus taki, że odstawiłam słodkości, fast foody i gazowane
a i obiady wcale takie złe nie są
szukam w necie przepisów, bo sporo dziewczyn które przeszły cukrzyce ciazowa, wrzuca ciekawe przepisy do sieci
właśnie brokuły mi śmierdzą w domu, bo na obiadek sie gotują. Moja swinka morska jest przeszczesliwa, bo co jem jakieś warzywo, ona tez dostaje
niedługo będzie jak puszek z 3 części Shreka
Któraś z was pisała o powrocie libido. Jenyyy, u mnie zniknęło na jakiś czas i znów wróciło
sex to jednak sex
DomiPolka takie baseny w Niemczech to jest serio wypas. Swojego czasu spędzałam kazde wakacje w Niemczech i większość czasu przesiedzialam na właśnie takich basenach. I eo dzis sie zastanawiam, czemu w Polsce nie ,ogarniala stworzyć takich miejsc - płacisz za wstep i korzystasz ile chcesz. Zazdroszczę tego basenu
Ja raz obejrzałam fragment "moje 600 gramow" i przelaczylam. Juz i tak mam schizy ze urodze wcześniej. Jejku ja potrafię mieć takie doły z tego powodu, że nikt nie jest w stanie mnie uspokoic. W niedziele zaczynam 30 tydzień i juz wizja, że moja znajoma urodziła w 30 tygodniu synka 1400g i 2 miesiące biedaczek był w szpitalu. Wiec moja myśl, oby ten 30 tydzień minął jak najszybciej... no i potem będzie tydzień 34 - kiedy zabrali mnie do szpitala, bo Lenka przestała rosnąć. Moja myśl "oby minął ten 34 tydzien". Nie nie, nie mogę oglądać takich programów.
Dziewczyny, zdrówka wam życzę, bo widzę ze chorowito się zaczęło robic:-*