Domi_Polka
Fanka BB :)
@porannakawa współczuję :* trzymaj sie kochana!!! Co teraz musisz z tym zrobic?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
O bidulka :-(. A sama nie wydmucha nic a nic?? Mój Tymek też już od ładnych kilku czy kilkunastu dni kaszle mokro. Gęsty katar mu spływa (ale szczęśliwie on porządnie potrafił wydmuchać nos sporo przed drugimi urodzinami). Najgorzej zaraz po zaśnięciu i nad ranem jest, bo dusi go ten mokry kaszel :-(. Walczę, ale zwalczyć nie mogę. Dzisiaj w desperacji uruchomiłam Dicortineff do nosa. Jak nie pomoże, to ja już nie mam pomysłu. Na piątek zapisałam go do lekarza na wszelki wypadek.Zozzolka pisze:U mnie noc ciężka hyls tak mnue męczy katar i gardlo, ciezko oddychac było, co sie polozylam wstawac musialam do corki bo jej tez ciężko, nosa nie chce dac sobie odciagnac :/, katarek lezy u nas nietkniety.