Czesc Laski!
Jakis dol mnie od 2 dni lapie :-( mam wrazenie ze caly dom jest na mojej glowie i sie z niczym nie wyrabiam
Tocze sie tylko jak kulka i narzekam... Jutro jade zobaczyc i moze kupic nowe auto to moze mi sie lepiej zrobi
Zawsze lubilam miec wszystko pod kontola i sie wsciekam jak musze kogos prosic o pomoc np w umyciu okien czy innych normalnych sprawach ehhhhh... Dobra koniec tego marudzenia ..
/.... z pozytywnych zeczy to mala tak mnie boksuje ze wszystkie wnetrznosci mam chyba juz przy kregoslupie
Szkrabek spokojnie zaden czlowiek nie jest idealnie symetyczny , mysle ze jak siee miesci szkrab w normie to wszystko bedzie ok
Pigula qrna ludzie to maja jednak tupet
Daj palec to reke by chcieli a na koniec sie obaza w najlepszym wypadku
... tez niestety mam takich znajomych i wlasna matke. Wpierw tylek trula ze sie w polsce nudzi a jak przyleciala to tez jej nic nie gralo..a ze sniegu duzo a ze zimno , cicho, ze ona chce rozrywki ...a zesz qrna ... Dlatego juz nikogo nie zapraszamy na dluzsze pobyty. Tez mieszkam przy lesie, komarow od cholery
ps. no i oczywiscie gatuluje synka!!:-)
Dziewczyny co do porodu nie stresujcie sie !! Tak czy siak jakos te dzieciaki musza wyjsc a stres nam w tym nie pomoze.