reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

.::: Mamy grudniowe 2015 :::.

Dredka moja gwuazda tez daje mi popalić :), brzuch mam rowniez spory, śpię na rogalu, jest mi na nim wygodnie.

Ostatnia edycja:
reklama
Dreddka też nie najlepiej śpię, wkładam sobie między kolana poduszkę i śpię na jednym, albo na drugim boku. Tak mi w miarę wygodnie. Najgorszy był upał, ale wczoraj przez Kraków przetoczyły się burze i się na szczęście ochłodziło. Teraz za oknem znów słoneczko i pewnie znowu jakieś 32-34 stopnie będą....
Brzuch mam już na prawdę wielki, ale chyba taka moja uroda, duży brzuch i duże dzieci z tego brzucha ;-)
Poza nim też nie przytyłam, ale na szczęście póki co nie puchnę- mam dietę nisko sodową (w pierwszej ciąży bardzo zatrzymywałam wodę w organizmie). Może też spróbuj ograniczyć sól?

Czesc dziewczyny!

Ciezki dzien wczoraj mialam ehhh strasznie mi nogi spuchly , ewidentnie z mojej winy bo w sobote pol dnia spedzilam w sklepach i pod wieczor jeszcze z psem po lesie . Nogi mialam jak balony :szok: Dzisiaj juz ok. 1 raz cos takiego mi sie przytrafilo.
....wczoraj wogole jakies doly mnie lapaly ze jak urodze pozniej (watpie ale roznie bywa) na przyklad w swieta , moj malz zostanie z wszystkim sam, dzieci tez poszkodowane :hmm:nie chce nawet o tym myslec, zwlaszcza ze nigdy nie mielismy zadnej pomocy ze strony matki mojej czy tesciowej ...ehhh zycie .

Dzag
Baw sie dobrze kochana , odpoczywaj ile wlezie !!!!:-):-):-) ale Ci qrde zazdroszcze!!!

Szkrabek Ty tez sie *wywakacjiujesz * :-) super moc sie wyrwac od codziennosci .

Piotrusiowa ja sie po latach pracy z roznymi ludzmi nauczylam jednej zecy ze w pracy nie ma przyjaciol i trzeba liczyc tylko na siebie. Zwlaszcza ze zaden chlop nie zrozumie co czuje kobieta w ciazy .

Dredka Wspolczuje przejsc z corka, mam to samo z 3 latkiem, testuje nasza wytrzymalosc ile wlezie. Jestem przeciwniczka klapsow ale czasami to az zeby zagryzam bo bym mu tak na dupe klapa dala ze hej . Taki czas trzeba przeczekac ;-)

DomiPolka
no jak tam 1 spotkanie taty brzuszkiem? Zdawaj relacje :-)

Ostatnia edycja:
Domi_Polka melisa chyba coś skutkuje, bo bóle mi przeszły w miarę gładko:) pisz jak tam w ramionach tatusia:tak:

Dreddka ja tez uwielbiam na brzuchu spać, ale od jakiegoś czasu nie próbuje nawet, bo się boję, ze pogniotę małą.. śpię na boku z rogalem do spania, ale to nie to samo:( dziś miałam ciężką noc, nie mogłam się za nic ułożyć:/ wczoraj miałam roczek chrześniaka i chodziłam z nim pochylona za rączki i miazga jak mi kręgosłup siadł:crazy: nie bolał mnie tak jeszcze w ciąży;] co do puchnięcia nóg, to ja ma problem tylko z lewą nogą, już od lat mi puchnie i teraz też-bardziej, na odatek żylaki mi na niej wyszły:( gin kazała mi cyklo3fort brać, ale odmawiam sobie, bo się boję. Mam umówoną wizytę u chirurga naczyń, bo nieładnie ta nogą wygląda i gin kazała iść na konsultację..

Ostatnio wywaliło i brzusio, że już każdy mnie głaszcze jak się z kimś widzę;] co za mania ludzi- choć mi to nie przeszkadza jakoś;) tylko w lusterku patrzę czy mi talię jeszcze widać:wściekła/y:

Hey mamuśki gratuluje wszystkim dobrych wynikow i udanych urlopow
Nie mogę buzki ai nic tawi nie wiecooj ma tu naprzestawial
Ja juz po powrocie pl wczoraj wrocilam pojechalam po Maje o 5rano wracam z nia do domu a ona wymioty bol brzucha jelitowka ja zlapala wiec nie miałam czasu na nic wczoraj a dziś lezy i bajki oglada .A ja dużo prania sprzątania itd. W pl super było pogoda mi nie przeszkadzala wieczorkiem ognisko w dzień nad jeziorkiem super. Kupilam dla malutkiej niunki album maleństwa taki piękny za 60zl i czapeczke. Sobie oczywiście nic bo mam trochę ciuchow na ciaze a bez sensu kupować na kupe. Pozdrawiam was mamuśki lece sprzatac miłego dnia

Hej dziewczyny. Ja id czwartku nad jeziorem i do weekendu jeszcze staram się wypocząć, ale wciąż wsłu****e starszej córki, że ni chce się zajmować młodszą a wczoraj tak źle się czułam ze poszłam się położyć do kempingu, zasnęła a tu mała przychodzi mnie obudzić czy jej skibke chleba zrobię, no zaczęło mną i bo mąż ją przysłał a ten z piskiem siedzi. No i juz po spania. Trochę się powydzieralam na niego no i popłakałam, bi ja na każde zawołanie a tu zero zrozumienia. Przykro mi. Dziś mi smutno ale wrzucam na luz i niech on zacznie działać. Chyba go rozpuściłam.

nie smuć Kika7878 :*

chłopy czasami takie są:( zero empatii:/ ale swoją drogą musisz go podkręcić, żeby później przy dzidzi coś pomagał, a nie odsyłał dzieci do Ciebie!!

Kika nie przejmuj sie kochana, chlopy maja o jeden zwoj mozgowy mniej :tak: Moj wszystko zrobi (o ile pamieta :eek:)bo ma totalna skleroze,jak nie powiem juzzzzzzz!! to moze czegos przez tydzien nie ruszyc...chociaz najczresciej slysze zaraz!!!

ehhh dobra obiad zrobiony spadam po dzieciaki , milego dnia dziewczyny!

Witam na chwilę bo u mnie cały czas goście i sami na 2 dni się do znajomych nad jezioro wprosiliśmy. Czasu na czytanie nie mam więc nie jestem na bieżąco. Rodzice będą gdzieś do czwartku więc nie liczcie że będę aktywna bo albo z nimi coś robimy albo korzystamy z opieki nad dziećmi i wędrujemy po mieście :D

reklama
Porannakawa – ja tez czasami mam ochote Marysi klapsa dac, ale wiem ze to tylko wyraz mojej bezsilnosci I nic by to nie dalo. Od 3 tygodni ma trudny okres. Wiem, ze ona nie panuje nad emocjami i jej trudno, ale mi czasami tez.
Quchasia – talie jeszcze mam, ale brzuch spory - taka troche stozkowa pileczka wystawiona przede mnie.

musze sobie jakies brzuszkowe zdjecie zrobic, bo chyba nie mam zadnego..

Ostatnia edycja:
Do góry