reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

.::: Mamy grudniowe 2015 :::.

reklama
generalnie dalej nie wierze :p przy pierwszej ciazy juz tak wymiotowałam ze mialam dosc wszystkiego ... teraz poki co nic.. zero objawów.. stad pomimo kresek nie do konca w to wierze.. moze w poniedzialek uwierze :-)

motylek to tak jak ja :-D jak zobaczyłam te magiczne II kreski to oczywiście się popłakałam, a potem dopadła mnie panika, jak to w ogóle będzie:-D to moja pierwsza ciąża - tak przynajmniej myślę, że to ciąża, i dlatego ciągle muszę mieć jakieś potwierdzenie pod postacią objawów których brak :-D:-D:-D człowiek głupieje :-D

wydaje mi sie, że był to 7 dzień od owulacji... a może się przesunęła, bo tak mi sie wydawało podczas cyklu. .motylek takie same kreski wyszły mi dwóch testach. marlena100 u mnie też okres spóźnia się 4 dni, prócz piersi i podbrzusza to jakoś wszystko ok. w pon idę na prywatną wizytę. jest to moja pierwsza ciąża, mam na imię Ewa, staraliśmy się z mężem dwa cykle i za drugim się udało Do męża dopiero to dociera, jakoś zaskoczyłam go wczoraj tą wiadomością, dostał prezent na 11 miesiąc po ślubie :D

Witam i ja- dwie kreski dzis, a w domu biega Marysia z listopada 2012.
Wg kalkuratorow internetowych planowana data porod to albo 23 albo 25 grudnia.

Malena 100 - lekarz tydzien temu nic nie mogl zobaczyc, wiec nie martw sie bedzie wszystko w porzadku :)
pozdrawiam was!

Witam sobotnie :)
Ciesze sie ze grono sie powieksza. Dla uspokojenia u mnie poza brakiem @ brak jakichkolwiek objawow a slyszalam juz w czwartek serduszko. Kilka razy bylo mi duszno ale to i bez ciazy mi zie zdarzalo.

Witam Dziewczyny I gratuluje :)

Pare dni temu ujrzalam II, co potwierdzila beta:) termin na 24.12 To bedzie moja druga ciaza, takze podchodze do wszystkiego troche spokojniej, jednak radosc ta sama:)

pozdrawiam

Ostatnia edycja:
reklama
witam się niedzielnie :)

tanczzemna witaj :-) życzę Ci aby wszystko było jak najlepiej :tak::tak:

ja wciąż zastanawiam się nad moim testem, czy oby on nie wyszedł sfałszowany :sorry: zrobiłąm go po południu i już sama nie wiem co o tym wszystkim myśleć :sorry: postanowiliśmy z moim K, że na razie podchodzimy do tego wszystkiego z dystansem, w razie gdyby... w tym tygodniu chyba pójdę di gina aby stwierdził czy ciąża jest czy też coś mi się uroiło :-(

życzę miłej niedzieli i do usłyszenia mam nadzieję ;-)

Ostatnia edycja:
Do góry