reklama
zozzolka
Fanka BB :)
Katty ja wczoraj wzielam witaminybo kwas mial termin do konca maja, zostal ki duzy sloik z poprzedniej ciąży, wiem ze z nim jeszcze nic sie nie dzieje, ale wzuelam witaminy i mdlilo jeszcze bardziej . Ja mam ten sam problem z wymiotami, choc mi chyba po odstawueniu witamin ulzylo, cos z moim sercem sie działo, miesnie mi drzaly przez wymioty, teraz jest lepiej, bo tyl mdli caky dzień, a to znaczna różnica.
Czyli ty buerzesz kwas i jeszcze coś? Magnes? Potas?
Czyli ty buerzesz kwas i jeszcze coś? Magnes? Potas?
Tylko kwas, s jak do przyszłego czwartku nie przejdą wymioty, to mnie położy do szpitala, żeby kroplowkami pociągnąć wyniki, bo póki co, co zjem, to zaraz wymiotuje. I mam juz dużo tłuszczu w moczu, bo organizm czerpie energię z tłuszczów, a nie tak jak powinno być z węglowodanów.
Mam nie brać żadnych suplementów, to one tylko potęgują wymioty, a i tak się nie wchlona...
Mam nie brać żadnych suplementów, to one tylko potęgują wymioty, a i tak się nie wchlona...
marcysiaa83
ja ani razu nie wymiotowałąm i witaminy nie mają wpływu na moje samopozucie. Ale każdy organizm inny i każda ciaza inna
Dziewczyny, u mnie wizyta swietnie, wszystko w porzadku, przezeirnosc 1,5 a i tak Pappa bedzie robiony ze wzgledu na (podeszly wiek.
Znow mysalam, ze mdlosci i wszystko przeszlo, a musialam rano prawie wybiec ze spotkania, i pognac do kibelka ech,,,,
O zakupach jeszcze w ogole nie zaczelam myslec. Mamy bardzo duzo rzeczy po Marysi, wiec wierze, ze wielkich zakupow robic nie bedzie trzeba.
Znow mysalam, ze mdlosci i wszystko przeszlo, a musialam rano prawie wybiec ze spotkania, i pognac do kibelka ech,,,,
O zakupach jeszcze w ogole nie zaczelam myslec. Mamy bardzo duzo rzeczy po Marysi, wiec wierze, ze wielkich zakupow robic nie bedzie trzeba.
zozzolka
Katty to ja mam tez luteine 100 2x1, i cleksane do konca ciąży w brzuch ; (. To wszystko na 100% platne, zalamka. Ty luteine też masz na 100%, ona kosztuje 54zl, ja w poprzedniej ciąży placilam cos 3zl za to mniejszą. Za to na miesiąc zapłaciłam 450zl :0.
reklama