reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy Cycusiowe :)

Joasiu- to może wypróbuj tę mleczno-ryżową na wodzie. Jak by dostał po południu to będzie bardziej najedzony i potem mleczko zagęszczone delikatnie ;) i spanko do rana :)

reklama
hantimam ta zupke, moze tez sprubuje???ale nasze maluszki powinny jesc miesko od 7 miesiaca............

damayanti pisze:
Joasiu- to może wypróbuj tę mleczno-ryżową na wodzie. Jak by dostał po południu to będzie bardziej najedzony i potem mleczko zagęszczone delikatnie ;) i spanko do rana :)

pomysle jeszcze nad tym i obmysle plan dzialania, dzieki za podpowiedzi!!!!

Joasiu, a czemu mówisz, że podanie małemu kaszki na mleku modyfikowanym to egozim? Moim skromnym zdaniem skoro można, a raczej trzeba, dawać dzieciom piersiowym juz inne pokarmy, to i mleko modyfikowane raz dziennie na pewno nie zaszkodzi i nie zakłóci karmienia naturalnego :)
A Ty może się wyśpisz? I tego Ci życzę ;)

Acha, jeśli już się zdecydujesz na tą kaszkę, to na początek polecam kukurydzianą, a nie ryżową, bo jest łagodniejsza pod względem kupek. Ja dopiero teraz zaczęłam stosować ryżową :p

Iwon pisze:
Acha, jeśli już się zdecydujesz na tą kaszkę, to na początek polecam kukurydzianą, a nie ryżową, bo jest łagodniejsza pod względem kupek. Ja dopiero teraz zaczęłam stosować ryżową :p

byla juz kukurydziana a teraz jest ryzowa z bananami, wiec chyba jestesmy juz na nastepnym etapie!!!
tylko nie wiem jakie mleko dac Kubie, qrcze sama juz nie wiem............chcialabym dla Niego jak najlepiej..........

Joasiu szczerze polecam Ci bebilon. To jest bardzo łagodne mleczko, idealne jako uzupełniacz karmienia naturalnego, bo jest dosyć lightowe. Zawiera prebiotyki, tak jak pokarm matki i ładnie wpływa na kupki :)

Iwon pisze:
Joasiu szczerze polecam Ci bebilon. To jest bardzo łagodne mleczko, idealne jako uzupełniacz karmienia naturalnego, bo jest dosyć lightowe. Zawiera prebiotyki, tak jak pokarm matki i ładnie wpływa na kupki :)

dziekuje kochana za rade.............jak pojde na szczepienie to sie jeszcze zapytam i wtedy bedziemy dzialac, a teraz na razie musi mu wystarczyc moje z kaszka :)

Ciekawe jak dziś u nas będzie wyglądała nocka, bo w dzień dałam młodej 2 razy sinlac na wodzie i nie dawałam słoików żadnych... zobaczymy...

reklama
e-mamo widze, że juz Ci bb działa:-) Natomiast jesli chodzi o alergizujace
warzywa, to sprawdź co sie stanie po odstawieniu pietruszki. U nas dziwacznie, bo strasznie uczulała Hanie marchewka i buraki.

Do góry