reklama
Joaska
Lipcowe mamy '05
e_mama pisze:nie wiem, u nas sluz w kupie utrzymywal sie miesiac, do tego te strzepki krwi
mysle ze taka jednorazowa sprawa to nic groznego
mam taka nadzieje!!!
i oczywiscie trzymam qciuki za Jule!!! bedzie wszystko dobrze, zobaczysz!!!!!
caluje Cie i Malutka mocno!! :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-*
hanti
Lipcowe Mamy '05
Tak wszystkie zaglądacie w kupki to i ja zaczęłam studiować naszą........i śluz był,ale tylko w jednej,a dziś już było trzy kupki,więc chyba to nie jest groźne
albo śluz był przez alergię.............nie mam pojęcia,czy coś uczuliło małą,po moim jedzonku,czy deserek jabłko przetarte z bananem Bobovity(na sylwka wypilam więcej soku pomarańczowego i wypiłam szampana,a teraz siedzę i myślę co to mogło być?????????????) na razie odczekam i zrobię powtórkę deserku i się dowiem co i jak! :
albo śluz był przez alergię.............nie mam pojęcia,czy coś uczuliło małą,po moim jedzonku,czy deserek jabłko przetarte z bananem Bobovity(na sylwka wypilam więcej soku pomarańczowego i wypiłam szampana,a teraz siedzę i myślę co to mogło być?????????????) na razie odczekam i zrobię powtórkę deserku i się dowiem co i jak! :
Martuska
Fanka Lipcowa mama 05'
Nie dajmy sie zwariowac z tym sluzem
Owszem jesli sluz i strzepki krwi to nalezy to przebadac ale sam sluz od czasu do czasu to chyba nic groznego, przynajmniej tak mi moja intuicja podpowiada. Alek tez ma czasem sluz, ale poza tym, nie wyglada na to, zeby mial jakies bole, no i krwi tez nie ma i ja narazie nic z tym robic nie bede.
Jak kogos to baardzo niepokoi to nalezy sie upewnic czy wszystko ok.
A tak nawiazujac do naszych cycow, to ja mam maraton odciagania, bo jutro ide na panienski (ze mnie panna jak ze Slawka kawaler 8)) a w czwartek na caly dzien na narty, tak, ze trzymajcie kciuki. Narazie mam 80ml :laugh: ;D :
Owszem jesli sluz i strzepki krwi to nalezy to przebadac ale sam sluz od czasu do czasu to chyba nic groznego, przynajmniej tak mi moja intuicja podpowiada. Alek tez ma czasem sluz, ale poza tym, nie wyglada na to, zeby mial jakies bole, no i krwi tez nie ma i ja narazie nic z tym robic nie bede.
Jak kogos to baardzo niepokoi to nalezy sie upewnic czy wszystko ok.
A tak nawiazujac do naszych cycow, to ja mam maraton odciagania, bo jutro ide na panienski (ze mnie panna jak ze Slawka kawaler 8)) a w czwartek na caly dzien na narty, tak, ze trzymajcie kciuki. Narazie mam 80ml :laugh: ;D :
Klaudia
Lipcóweczka 2005
A ja byłam dzisiaj u pediatry i stwierdziła, że ta wysypka u Maćka to może być nie po marchewce, tylko po moim obżarstwie światecznym Zjadła parę kawałków ciasta z orzechami i czekolada i to pewnie dlatego Mam odstawic te marchewkę a potem spróbować znowu i zobaczymy co będzie
No a ja dzis dalam Jasiowi przed kapiela moje mleczko (130ml) z 2,5 lyzeczkami kaszki z jabkiem, a po kapieli jeszcze piers - zobaczymy jak bedzie wygladac nocka (wczoraj bylo karmienie co 3h - juz chodze do pracy i nie wydole w tym systemie )
Pediatra kazal nam tez wprowadzic deserek jak widze jak Jas jest glodny.
Wiec my juz na ostro wprowadzamy inne pokarmy....
Pediatra kazal nam tez wprowadzic deserek jak widze jak Jas jest glodny.
Wiec my juz na ostro wprowadzamy inne pokarmy....
kate332
lipcowe mamy'05
Martuska pisze:A tak nawiazujac do naszych cycow, to ja mam maraton odciagania, bo jutro ide na panienski (ze mnie panna jak ze Slawka kawaler 8)) a w czwartek na caly dzien na narty, tak, ze trzymajcie kciuki. Narazie mam 80ml :laugh: ;D :
no to trzymam kciuki duuużo pracy przed tobą ;D ale warto tyle przyjemności w zamian...
reklama
e_mama
Lipcowe mamy '05 '09
Ja dziś dałam po raz pierwszy zupkę marchwiowo ryżową. Ale tylko parę łyżeczek. Mam wrażenie, że kompletnie nie smakowała córci, zaciskała buźkę albo próbowała mnie opluć ;D Wieczorkiem jak wstanie muszę w nią wmusić pół butelki tego kleiku co wczoraj.