reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy Cycusiowe :)

reklama
Asiu :( może odczekać jakiś czas, no nie wiem, ze 2 tygodnie i spróbować wejśc z marchewka jeszcze raz ??? Może to nie alergia tylko układ pokarmowy musi bardziej dojrzeć ???
U nas do tej pory nie było reakcji skórnej na marchewkę. To znaczy ma na nosie jakieś drobne krosteczki ale to już z miesiąc. Myślałam, że od czakolady może, ale nie jem jej już długo a to badziewie nie znika.

U nas sraka na całego :( Sorki babki, ale nie wiem o co chodzi :(
Do tego dziś znowu takie strzępki krwi były w kupce, dobrze, że idziemy do lekarza.
Na bank zapdanie wyrok- nie jeść nabiału :) grrrr

dzisiaj byłam w pracy zeby dokładnie dogadac co i jak a jutro start jak przyszłam mały spał po zupce a mnie piersi bolą ??? jak to bedzie?

a my jestesmy po wizycie u lekarza :(

na pierwszy rzut nie jest dobrze :(
ale musimy zrobić badania kału i krwi i będzie więcej wiadomo.
ten śluz i krew w kupie to nic dobrego i może być zakażenie jakieś w organiźmie

mam dawać Julce marchwiankę z ryżem i taki specjalny napój marchwiowy HIPPA ORS 200

od ostatniego ważenia ładnie przybrała bo 650 gram, czyli już mam w domu 7650 gram szczęścia :)
być może mała ma nietolerancję laktozy...
muszę jutro rano zapolować na kupcię i jak się uda to zrobimy jutro badania

no tak, albo bakteria, albo wirus albo nietolerancja laktozy
jak wyjdzie to ostatnie to będę musiała przejść na sztuczne karmienie specjalnym mlekiem bez laktozy

reklama
czyli jak Kuba mial w kupie troche sluzu to znaczy ze jest chory?????

qrcze, zaczynam sie bac.........a do lekarza dopiero idziemy za tydzien.........

Do góry