Jak dla mojego Małego soczki Bobovita są najlepsze! Hipp najgorszy.Iwon pisze:A z zupek polecam " 1-szą zupkę jarzynową" Bobovita. Smaczna, kupy dobre, brak alergii (przynajmniej u nas)
reklama
kate332
lipcowe mamy'05
co jest z tymi dzieciakami mój też budzi sie b. często częściej niz wcześniej a myślałam że z wiekiem będzie lepiej zresztą zwalałam wszystko na karmienie piersią a tu widze że u butelkowych też podobnie wiec nie ma reguły....
u nas też po soczkach kolki najgorsze po gerbera jutro próbujemy bobovita
u nas też po soczkach kolki najgorsze po gerbera jutro próbujemy bobovita
elfiko
lipcowe mamy ´05
Niuńka pisałaś ,że Adaś jest alergikiem, są takie fajne słoiczki z bobovity- kuchnia alergika są to takie proste, mało składnikowe zupki więc jak Adaś dobrze zniesie marchewke to polecam. Jeśli bedzie miał na marchew uczulenie to sie nie stresuj bo dużo dzieci ją ma.Daj mu wtedy co innego, ale wprowadzaj mu już nowe stałe jedzonko bo jak piszesz że wypija 200 mleka i chce jeszce to znaczy że mu już mleczko nie wystarczy.
Powodzenia, daj znać jak Wam idzie.
elfiko pisze:Niuńka pisałaś ,że Adaś jest alergikiem, są takie fajne słoiczki z bobovity- kuchnia alergika są to takie proste, mało składnikowe zupki więc jak Adaś dobrze zniesie marchewke to polecam. Jeśli bedzie miał na marchew uczulenie to sie nie stresuj bo dużo dzieci ją ma.Daj mu wtedy co innego, ale wprowadzaj mu już nowe stałe jedzonko bo jak piszesz że wypija 200 mleka i chce jeszce to znaczy że mu już mleczko nie wystarczy.
Mój Maks jest uczulony na marchew :-[ Lipa bo wszedzie marchewka w słoiczkach. Elfiko a tej "kuchni alergika" jest marchewka??
Cześć Dziewczyny.
Ja co prawda jestem mamą sierpniową, ale czytam Was od czasu do czasu, bo piszecie bardzo ciekawe rady, na temat jedzenia. Ja też jestem mamą butelkową, mam bliźniaczki i niestety nie starczyło mi pokarmu dla dwóch, zaczęłam w szpitalu dokarmiać po konsultacji z lekarzami i male już nie chciały ssać piersi, ale ja jestem zadowolona. Ładnie przybierają na wadzę i wogole są zadowolone.
Mam do Was pytanie, czy mleko 2 ( następne) wprowadzałyście same czy po konsultacji z lekarzem?? Moje dziewczynki skończyły 4 miesiące i nie wiem czy mam im zacząć wprowadzać powoli to mleko czy skonsultować się z lekarzem?? Pomóżcie, Wy już macie w tym doświadczenie.
Ja co prawda jestem mamą sierpniową, ale czytam Was od czasu do czasu, bo piszecie bardzo ciekawe rady, na temat jedzenia. Ja też jestem mamą butelkową, mam bliźniaczki i niestety nie starczyło mi pokarmu dla dwóch, zaczęłam w szpitalu dokarmiać po konsultacji z lekarzami i male już nie chciały ssać piersi, ale ja jestem zadowolona. Ładnie przybierają na wadzę i wogole są zadowolone.
Mam do Was pytanie, czy mleko 2 ( następne) wprowadzałyście same czy po konsultacji z lekarzem?? Moje dziewczynki skończyły 4 miesiące i nie wiem czy mam im zacząć wprowadzać powoli to mleko czy skonsultować się z lekarzem?? Pomóżcie, Wy już macie w tym doświadczenie.
reklama
Marta ja czekałam na dezycje lekarza który powiedziła ze dopiero jak maks skonczy 5 m-cy to mu dać (dziwne nie??) a wiec olałam to i własnie za rada moih kchanych kolezanek ekspertek (dokładnie po konsulatcji telefonicznej z Iwon) wprowadziła, juz dwójkę. I gra muzyka!