katoryba - ja tez mam nadzieje ze się wszystkie nasze dzieci dostana
a bylas już się cos dowiadywać jak z Wasza pozycja na liscie rezerwowej?
ja w tym tygodniu koniecznie musze się wybrac, na sama myśl o zlobku serce bije mi szybciej
moje wszystkie uzywaly smoczkow, tzn Jaca dalej ciagnie. i szczerze nie widze w tym nic zlego o ile w odpowiednim momencie się go pozbędziemy
Beti - karmiłam wyłącznie ppiersia do końca 5mca, później tak mi maly po nocach zaczal szalec ze po prostu nie dalam rady. potrafil się obudzić nawet po 50min snu!!! gdzie samo karmienie i usypianie trwalo 30min. zaczelam dokarmiać mm na noc. po jakims czasie dalam dla smiechu sprobowac mu swoje jabłko.. i tak poszlo... całkowicie przestalam karmic tydzień temu.
minimum wykonałam ;p a teraz przynajmniej trochę tata może się wykazac ;p no i mogłam wrocic na fita co mnie bardzo cieszy
dziadek (z babcia) dal rade. maly trochę im przygwiazdorzyl w nocy ale to tylko dlatego ze mu swiatlo do karmienia zapalili, heehehe
kordek - moje jeszcze w kinie nie były. moja Izka mysle ze by nie wysiedziała - ona w ogole pozno zaczela bajki ogladac. no chyba zebysmy poszli na Barbi, ale wydaja mi sie Lukasz niekoniecznie na to by przystal ;p
Ewuniek - ooooo, kolejna mama z Wandy
wow, jaki Florek już duuuzy
kurde a pamiętam jak dziś jak przyszlas po Kryspina z malym "dinusiem"
Maly już tam chodzi czy od września dajesz?