reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy 2014

Ja żegnam się z Wami już mnie nie bedzie .
Mojej dzidzi przestalo bić serduszko . Po świetach w piatek idę do szpitala.
Ta myśl mnie dobija... :(

reklama
cosa strasznie mi przykro! a myslalam, ze jednak sytacja sie pozytywnie wyklaruje... nie martw sie bo to i tak nic nie da, to nie twoja wina!

ja 3 stycznia ide na konsultacje do innego lekarza bo mam problem z lozyskiem i jak sie sytuacja nie zmieni to moj lekarz chce mnie od polowy stycznia juz do spzitala wyslac do konca :/

Przepraszam,że się tak nagle wcinam w rozmowę... Ale chciałabym wiedzieć u kogo i za ile w ZG można zrobić USG 3D/4D z możliwością nagrania na płytę?

Z góry dziękuję za odpowiedzi! :tak:

Dr Jarosław Rut ;-) przyjmuje w gabinecie przy ul. Piaskowej 1/8 w Zielonej Górze. Rejestracja telefoniczna pod numerami telefonów: 5 36 26 16 06, 68 324 31 86. USG 3D, 4D (możliwość zapisu badania na płycie DVD). Ceny nie znam, trzeba zadzwonić i podpytać :tak:
Nowy gabinet, sprzęt super :tak: byłam na prenatalnym ;-)

attachment.php

reklama
oczywiście zależy kto co chce ;-)
jakoś w drugiej ciąży takie bajery mnie mniej interesują :tak:

a tak na marginesie :-)

Szczęśliwego Nowego Roku ;-)

Do góry