reklama
cosa83
Zaangażowana w BB
Ciąża potwierdzona
Dziś 6 tydzien ,a z siostrą różnica 5 dni hihi jak to fajnie
A na dodatek stwierdzila, że będzie chodzić do tego samego lekarza co ja .
A mam pytanko co sądzicie o dr. Lechowskiej ??? Jakies opinie ???
Dziś 6 tydzien ,a z siostrą różnica 5 dni hihi jak to fajnie
A na dodatek stwierdzila, że będzie chodzić do tego samego lekarza co ja .
A mam pytanko co sądzicie o dr. Lechowskiej ??? Jakies opinie ???
Ostatnia edycja:
karolq8
Fanka BB :)
Cosa jak dla mnie wredna ale do przezycia. Siostra ciaze prowadzila tam i mowi ze nawet dziecka nie widziala no i tylko 3 usg. Poszla do lacha i osobny telewizorek widziala wszystko:-)
Beti1986
cosa nie znam lekarki. i gratuluje ciazy potwierdzonej! ale fajnie tak na poczatku, taka ekscytacja i przyzwyczajanie sie do nowego to na kiedy termin?
cosa83
Zaangażowana w BB
Termin na 24 lipca
A ekscytacja i podniecenie jest ogromne chyba nawet większe niz przy pierwszej ciąży
A ekscytacja i podniecenie jest ogromne chyba nawet większe niz przy pierwszej ciąży
karolq8
Gratuluje:-)
Beti1986
cosa bo teraz wiesz co cie czeka, ile to radosci i jakie to wspaniale uczucia temu towarzysza! ja sie ta ciaza duzo bardziej ciesze nic pierwsza, w pierwszej bylam przerazona a teraz poprstu sie ciesze. wiem, ze dam rade
cosa83
Zaangażowana w BB
Jaka tu cisza.
Ja nie mam dobrych wieści dziś na wizycie dowiedziałam się że mam krwiaka w macicy maly ok 1 cm. I ciąze zagrożona. dostałam Luteine 2 x 2 i za 2 tygodnie do powtórnego badania. jak krwiak sie nie wchlonie to jeszcze mocniejsze leki i może nawet wizyta w szpitalu na same swięta . narazie każe mi leżeć i się oszczedzac. Dobrze że jest mama i ma kto zająć się dzieckiem kiedy mąż w pracy.
A co do dr. Lechowskiej ja jestem narazie z niej zadowolona. Mam nadzieję że uratuje moja dzidzie.
Ja nie mam dobrych wieści dziś na wizycie dowiedziałam się że mam krwiaka w macicy maly ok 1 cm. I ciąze zagrożona. dostałam Luteine 2 x 2 i za 2 tygodnie do powtórnego badania. jak krwiak sie nie wchlonie to jeszcze mocniejsze leki i może nawet wizyta w szpitalu na same swięta . narazie każe mi leżeć i się oszczedzac. Dobrze że jest mama i ma kto zająć się dzieckiem kiedy mąż w pracy.
A co do dr. Lechowskiej ja jestem narazie z niej zadowolona. Mam nadzieję że uratuje moja dzidzie.
karolq8
Cosa 3mam kciuki zeby bylo dobrze:-)
reklama
Beti1986
cosa na pewno bedzie dobrze, takie krwaiki sie zdarzaja! najazniejsze, ze jest maly i zobaczysz wchlonie sie i nie ebdzie sladu po nim
Podziel się: