reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy 2014

reklama
AGUTKA najlepiej będzie jak podzwonisz i podpytasz ;-) Rut, Laber ... i chyba Sandecki też robi? nie za bardzo się orientuję ;-) pierwszą ciążę prowadziłam we Wrocławiu, więc tutaj dopiero się zapoznaję z tematem ;-)

wczoraj wieczorem miałam wizytę ;-) i moja ginka powiedziała, żeby na połówkowe jechać do Żar :eek: do dr. Marka Blitka :dry:
ponoć ma on swój mały, prywatny szpital ;-) i najlepszy sprzęt w tej części województwa ;-) nagrywa też na płytkę itp ;-)
będę dzwonić i się dowiadywać o ceny ;-)

ano daleko ;-)
zobaczę jakie ceny i przemyślę sprawę :-)
dodatkowo ginka mówiła, że bardzo dokładnie bada on serducha dzieciaczków ;-) jako że to jego hobby ;-)
nie wiem czemu do niego akurat mnie odsyła ;-) wcześniej kazała do Ruta na prenatalne, teraz tam :eek: niby wszystko ok, ale ziarenko niepewności zasiane :dry: przez długi weekend mam o czym myśleć ;-)

Hej dziewczyny, a czy w ZGszpitalach można po porodzie zakładać bieliznę? Na rożnychwątkach przeczytałam, że gdzie niegadzie jest zakaz. To straszne.U mnie co prawda też były pewne obostrzenia, bo można byłochodzić tylko w takich Produkty - Canpol
Ale to tak na prawdę żaden problembo i tak uważam, że są najwygodniejsze. Nie mają żadnych gumek,które mogłyby uwierać i obcierać. No i przede wszystkim bardzodobrze przepuszczają powietrze. I myślę że nie noszenie w ogólemajteczek, nie zwiększy dostępu powietrza. Bo po prostu trzyma sięnogi blisko siebie, żeby nie zgubić wkładki i żeby za bardzo ienabrudzić.

reklama
Do góry