reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy 2014

reklama
Świetne to gadanie do brzuszka. My razem oglądamy przebieg ciąży z małym Kalendarz ciąży: 6 tydzień ciąży - www.mamazone.pl
i odkąd na filmie potwierdzili, że maluszek słyszy to się Maks się uaktywnił. I przy każdej rozmowie dopowiada co mu dzidzia odpowiedziała.
A naciskaliśmy że nie da się płci wybrać i żeby dziecko było zdrowe to teraz nasz syn nas poprawia jak powiemy on lub ona, że przecież nei wiadomo jeszcze :)

widac, ze synke nie moze sie juz doczekac a zbedzie mial rodzenstwo:) mnie wlasnie ciekawia te pierwsze chwile jak moj maly zobaczy takiego bobasa! jak zareaguje, co powie, co zrobi:) a jak sie czujesz auliya?

Ech zawsze się zastanawiam jak odpowiadać na takie pytanie :)
Niby swoje się dzieje (w szczególności konieczność badania ciśnienia) ale jak czytam inne przebiegi ciąży to u mnie cisza, spokój i sama radość z bycia przyszłą mamą :) A co u was dziewczyny?
Święta się zbliżają i pewnie jesteście w trakcie poszukiwać prezentów. Simba na wyszyńskiego likwiduje się z końcem roku i właścicielka mówiła, że od grudnia planuje wyprzedaż towaru. Przekażcie również innym mamom :) może coś się uda upolować...

Witam sie i ja :)
W czwartek mam wizyte i dopiero sie potwierdzi czy napewno to ciąza.
Narazie to 2 kreseczki . A jeszcze wczoraj się dowiedziałam że moja siostra jest w 6 tyg ciąży . Supper tak we dwie chodzic w ciązy. :)

reklama
Do góry