reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy 2014

reklama
Szpital w zg super!! Wiele sie zmienilo na lepsze takze nie masz czego sie bac:) potrzebne tylko chusteczki a tak dla dzidzi wszystko maja :)

Jutro napisze jeszcze bo ksiazke czytam:)

Agatula ja zawsze pakowalam sie kilka tyg przed porodem, za drugim razem ledwo co sie dpakowalam i za kilka dni porod sie zaczal o to byl 33tc! Na szczescie udalo sie zahamowac skurcze

Kordek w anglii ekstra. Alcia zaczela tam raczkiwac! Podroz pomimo obaw bez przeszkod, najgorzej powrot bo Ala przeziwbiona byla i ja sama z nia bagazem podr i wozkiem.
Oj ja tez mysle o 3 dziecku!!! Masakra macierzynstwo robi wode z mozgu ;) ale poko co szukam pracy bo finansowo z dwojka ledwo

Ostatnia edycja:
Hej ho,
Ja już dawno nie zaglądałam...
Urodziłam 11.10. Poród baaardzo szybki, przez to niestety z vacuum.

Agatula - witaj, trochę rozbujałaś naszą ekipę. Myślałam, że już nikt tegoroczny się nie pojawi. teraz rodziłam w Sulechowie, wcześniej w ZG. Mając porównanie - szczerze polecam Sulechów. Zupełnie inny poziom opieki, fachowości i ludzkiego traktowania. Zawsze można pojechać "zwiedzić" wcześniej. Tam też tylko chusteczki mokre potrzebowałam.
A kto w twoim brzuchu siedzi?

Pozdro dla wszystkich kobitek :)
Ja na razie nie chcę 3go ;P

karolq - Sulechów, bo ja zbyt dobrze nie kojarzę po pierwszym razie naszego szpitala. Tragedii nie było ale skoro może być lepiej - dlaczego nie zmienić? w zg nie pasował mi przede wszystkim lekarz, który odbierał mój poród (miałam do niego pecha też wcześniej w 34tc), boksy porodowe, wieloosobowe sale na roomingu, łazienki daleko od sali, czasem sfochany personel.

Piszcie dziewczęta, piszcie!

karolq kozlowkis cale 6 miesiecy mial dyzury na roomingu :/ mnie on zdenerwowal na koniec pobytu. zapytalam o to czy wystawi mojemu mezowi zwolnienie na mnie. a on sie spojrzal zdziwiony i do mnie mowi: "ale dlaczego? niech maz wezmie urlop okolicnzosciowy i ojcowski. Pani nie jest w ciezkim stanie bo my nie wypisujemy pacjentow w takim stanie do domu." najlepsze bylo, ze jak wyszedl to polozna mi szepnela, ze zajdzie do mnie poznije i powie mi gdzie maz moze dostac zwolnienie :)

reklama
Beti mi to samo powiedzial! I tym tez mnie najbardziej wkurzyl! Mi tez polozna powiedziala zeby w biurze powiedziec ale ta babka w dlugich wlosach zadz do kozlowskiego i mezu nie dostal. Musial isc do mojej rodzinnej

Do góry