reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy 2014

reklama
hej :) ale ciiiiiiiiiiiisza :) szkoda, ze nie piszemy tak jak kiedys w poprzedniach latach ehh...

wpadlam napisac, ze w rossmannie w castoramie do konca wrzesna jest promocja na wszytsko -10%, nawet na to co przecenione i na promocje z karty rossne tez :)

mojnstarszak poszedl do przedszkola i musze powiedziec, ze ladnie sie zaaklimatyzowal. jeden dzien byl ryk i scena ale teraz juz zadowolony! A Alcia ma juz dwa zabki i przymkierza sie do raczkowania, ciesze sie, bo Dawid nei raczkowal i mial pozniej problemy i chodizlismy na rehab :)

hej Dziewczynki :) dawno mnie nie było :)
Agatula-witaj :)
Katorybka? trzymasz się jeszcze w dwupaku?
Beti-byliście w tej Anglii? jak malutka zniosła podróż?
Karolq- jak Zuzia w przedszkolu po wakacyjnej przerwie?
Aśku co u Was?
Anna-kas-a u Was?
Moja starsza poszła do przedszkola od września i bardzo zadowolona, troszkę na początku łez było ale teraz jest ok.
Młodsza grzeczniutka i kochana.
Fajnie mieć taką wesołą dwójeczkę w domu :) Aż się marzy następny szkrabik :)
Pozdrowienia dla wszystkich!!

Super, że zaglądacie tutaj. Nie mam właściwie nikogo z kim mogłabym porozmawiać o porodzie i tym co z nim związane. A przez szkołę rodzenia tylko coraz bardziej się boję. Rodziłyście może w Zielonej? Czy tu naprawdę jest tak tragicznie jak mówią???? :no:

Agatula ja też dwa porody w ZG i było ok, jak masz jakieś pytania to wal śmiało :) a do której szkoły rodzenia chodzisz? przy szpitalu?
co do porodu to uszykuj sobie plan porodu- gotowy wzór jest dostępny na stronie rodzić po ludzku Plan Porodu - Fundacja Rodzić po Ludzku
to Ci pomoże poznać swoje własne oczekiwania i obawy związane z tym wydarzeniem

reklama
Do szkoły rodzenia chodzę do Pani E. Kurpisz. Przyszykuję sobie tan plan porodu, a powiedzcie mi kiedy spakowałyście się do szpitala i jak to jest u nas z pampersami? Ja kupiłam dla małej paczkę 2-5kg do szpitala, bo raz słyszałam, że trzeba mieć swoje a innym razem, że dają w szpitalu dal każdego dzidziusia.

Do góry