reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy 2014

Karolq gratulacje :))) fajnie, że już jesteście razem :) ja już się nie mogę doczekać mojej drugiej córy :) ale się obawiam, że będę bardzo tęsknić za starszą.
Katoryba jak tam??

reklama
Mam małe pytanko do mam które niedawno rodziły. Jakie szczepienie podają teraz w szpitalu (to pierwsze) Chodzi mi o nazwę szczepionki..

Eeee, ja nie pamiętam ;-) jeśli jest w książeczce to podam jutro ;-)

Cześć dziewczyny,
My już po wakacjach nadmorskich :)
Wczoraj byłam na ćwiczeniach w szkole rodzenia - fajna sprawa. Jeśli chodzi o samopoczucie to ogólnie ok, ale bolą mnie mi mięśnie na dole brzucha - trzeba je koniecznie rozćwiczyć!
Pozdrowienia dla wszystkich.

Znalazłam szczepienia ;-) BCG & Hepavax-Gene :-) tak mam w książce :tak:

KATORYBA zazdroszczę wakacji ;-) nie wiem czy w tym roku gdzieś pojedziemy :-( mąż ma kichę z urlopem, nie chcą mu dać pacany :-(
Ale właśnie pakuję Mrówka ;-) w niedzielę jedzie z dziadkami i wraca pod koniec miesiąca ;-)

Proszę bardzo :-D i tak musiałam kartę szczepień odszukać, dzisiaj mamy pierwsze szczepienia ;-)

hej dziewczyny wyjeżdżałyście już gdzieś dalej z maluchami? moja córka ma 3 miesiące czy to nie za wcześnie na podróż 500 km,mam rodziców na Mazurach, pozdrawiam

reklama
Do góry