reklama
karolq8
Fanka BB :)
Kordek napewno bedziesz. Ja jadac na porodowke plakalam za zuza
katoryba
Cześć dziewczyny,
My już po wakacjach nadmorskich
Wczoraj byłam na ćwiczeniach w szkole rodzenia - fajna sprawa. Jeśli chodzi o samopoczucie to ogólnie ok, ale bolą mnie mi mięśnie na dole brzucha - trzeba je koniecznie rozćwiczyć!
Pozdrowienia dla wszystkich.
My już po wakacjach nadmorskich
Wczoraj byłam na ćwiczeniach w szkole rodzenia - fajna sprawa. Jeśli chodzi o samopoczucie to ogólnie ok, ale bolą mnie mi mięśnie na dole brzucha - trzeba je koniecznie rozćwiczyć!
Pozdrowienia dla wszystkich.
Znalazłam szczepienia ;-) BCG & Hepavax-Gene :-) tak mam w książce
KATORYBA zazdroszczę wakacji ;-) nie wiem czy w tym roku gdzieś pojedziemy :-( mąż ma kichę z urlopem, nie chcą mu dać pacany :-(
Ale właśnie pakuję Mrówka ;-) w niedzielę jedzie z dziadkami i wraca pod koniec miesiąca ;-)
hej dziewczyny wyjeżdżałyście już gdzieś dalej z maluchami? moja córka ma 3 miesiące czy to nie za wcześnie na podróż 500 km,mam rodziców na Mazurach, pozdrawiam
reklama
karolq8
Asia z ta jade ale tylko 50km ale pierwsza cora miala 4 miesiace jak do gdyni jechalismy:-)
Podziel się: