reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy 2014

nam router padł więc chwilowo jestem zmuszona korzystać z telefonu ;-)

Leżenie w domu (chora jestem), a nawet nie mogę normalnie skorzystać z kompa ... Wredota urządzeń ;-)

})i({ korzystam z telefonu, przepraszam za literówki })i({

reklama
ja bardzo chętnie wszystkich zapraszam na spacery. Maź ciagle pracuje wiec jestem prawie sama(((
p.s. Telefon warjujeczy widzicie moze niektóre moje wiadomości kilka razy?

ANIU twoje posty widzę normalnie ;-)

zimnica, co? wczoraj kurowałam się, a dzisiaj wymarzłam w laboratorium :wściekła/y: aktualnie rozgrzewam się pod kołdrą ;-) jedyne pocieszenie - glukoza wypita, dwie godzinki w poczekalni zaliczone ;-) a przede mna weekend ;-)

karolq8 byłam bardzo zadowolona z wizyt u doktora :) świetne podejście do pacjentki :) w 2012 roku płaciłam 100 za wizyte teraz jak się rejestrowałam na wizyte to Pani z recepcji poinformowała mnie ze cena wizyty 130zl :) drogo niestety no ale co :)

KAROLQU nieopłacalne ;-) badanie co godzinę, za dużo bym w aucie spędziła :-) no i panie raczej wskazują na siedzenie, by nie fałszować wyniku :dry: za jednym zamachem wypić, by smak nie dotarł do mózgu, książka i jakoś można przetrwać ;-)

Widzę, że dużo do Sandeckiego chodzi ;-) na glukozie były dwie jego ciężarówki ;-)
U Krzemińskiej też płace 130 zł za wizytę ;-) taki standard :tak:

Ostatnia edycja:
karolq8 byłam bardzo zadowolona z wizyt u doktora :) świetne podejście do pacjentki :) w 2012 roku płaciłam 100 za wizyte teraz jak się rejestrowałam na wizyte to Pani z recepcji poinformowała mnie ze cena wizyty 130zl :) drogo niestety no ale co :)

Tak teraz 130 ale uwazam ze warto!

Asku a czemu co godz? Ja po 2 mialam wrocic

KAROLKQ takie dostałam skierowanie :-) pomiar na czczo, wypicie 75g glukozy, pomiar po godzinie, pomiar po dwóch godzinach ;-) wszystkie cztery tak miałyśmy :tak:

reklama
tez chodze do Sandeckiego :D hehehe,
jak w styczniu Pani zadzwonila z wesola info ze 130 kosztuje wizyta to tez wydawalo mi sie ze duzo ale pozniej uswiadomilam sobie ze podniesienie ceny w ciagu niemal 5 lat o 40zl to nie az tak duzo ;) (z synem jak chodzilam w 2009 byly po 90, z cora w 2011 po 100, no i teraz 130) poza tym jak rozmawialam z kolezanka to wielu lekarzy za usg i inne pierdy kasuje osobno, wiec tu naprawde tragedii nie ma, a 15zl za cytologie to az smiesznie :) a patrzac na niego jak na zaj* lekarza to wydaje sie nawet nie duzo :)
co do glukozy to ja zawsze mialam chyba tak jak Ty Asku.
Karolq8 a kiedy idziesz na ta krew?
Ewuniek - jak tam dzidzia i jak reakcja pierworodnego ;) ?

Do góry