reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy 2014

reklama
Mam już wyniki ft3 ponad normę, tsh 2,15 , a ft4 w górnej granicy normy ,czyli niestety nie wszystko tak jak bym chciała muszę się skonsultować z lekarzem w tym temacie.

Kobietka trzymamy kciuki &&& u nas dzisiaj na obiad zupka buraczkowa i ziemniaczki ze skwareczkami:tak::tak:

Agnieszka, Mary dziekuje za przywitanie:tak::tak:

Agnieszka widze Ty tez z UK :)

Ja dzisiaj spotykalam sie z kolezankami ktore maja dzieciaczki w podobnym wieku co Szymek. Poplotkowalysmy, nawcinalysmy sie ciastek (chociaz kazda na diecie:-D) i popilysmy kawa. Zaraz lece na zajecia o wprowadzaniu nowosci w diecie Maluszkow i BLW.

Milego dnia wszystkim

Konwalianka - duzo silki zycze! Zobaczysz, bedzie lepiej! Poczatki zawsze sa trudne...

Kobietka - to teraz trzymam kciuki, zeby udalo sie doprowadzic wyniki badan do normy!

Emilia - fajnie, ze dzionek milo spedzony! :-)

My relaksujemy sie wieczornie. Ja sobie kukam na suknie slubne, bo musze powoli zdecydowac sie na jakis styl... ;-)

Milego wieczorku!

Witam się wieczorową porą...
u mnie roboty sporo, więc i czasu mniej, dzieciaki grzecznie do przedszkola chodzą, wszystko fajnie :-) a ja zmęczona... wczoraj mnie głowa bolała, dziś brzuch :baffled: i na ibupromie od 2 dni :dry: i jeszcze spałam dziś popołudniu, bo mnie tak przymuliło :dry: a teraz pewnie siedzieć przy kompie do późnego wieczora będę :-D

witam nowe kobitki, Emilia, Agnieszka :-):-)

Kobietka, w sumie to chyba tylko ten jeden wynik masz za duży, a reszta w normie (ts4, jeśli dobrze piszę, miałaś 1.3, a do 1.7 jest norma). Kiedy idziesz do lekarza?

Mary... i jak tam... sukienka wybrana? Masz jakiś styl upatrzony?

Konwalianka, współczuję... u mnie podobnie... jutro nawet dzieci nie zaprowadzę do przedszkola, bo na 7 idę, i do 17 w sumie, więc dzieci do popołudnia nie zobaczę...:-:)-:)-( na szczęście taki mam tylko 1 dzień (ale czemu akurat piątek?:baffled::confused:)

Mary dzięki
Tola - tsh i ft4 w normie ft3 poza normą ,ale to podobno z niedoboru jodu trzeba brać suplement diety ,ale o to jeszcze endo spytam na wizycie ,a wizytę mam dopiero pod koniec miesiąca 28ego , muszę się uzbroić w cierpliwość....
Konwalianko - my też na maj planujemy staranka
:-)

reklama
hehe, no widzę, że większość zacznie w maju..a jakie będą tego efekty - zobaczymy..

Mary, pochwal się sukienkami które Ci sie podobają..
Tola, ja niby nie mam źle, bo wróciłam na 3/4 etatu, ale nadal nie moge się pogodzić z tym, że już nie spędzam z Tymkiem tyle czasu co wcześniej
kobietka, Aga, Emilia całuski!

kolorowych

Do góry