reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy 2014

Witajcie dziewczyny!

Tak cieszyłam się z weekendu a on tak szybko minął że płakać mi się chce
unhappy.gif
Sobota zabiegana na maksa.Grill udany.Zdążyłam ze wszystkim do ostatniej minuty.Szaszłyki i sałatka wyszły rewelacyjnie,niesty nie zdążyłam zrobić zdjęć bo w osttaniej minucie poszłam się szykować a goście stali już pod drzwiami.Następnym razem zrobię i się pochwalę.
Niedzielę spędziliśmy na dworze,pogoda cudna,chyba ostatnie dni lata.Tyle u mnie...

Mary odwiedziny udane?

My w sobotę idziemy na urodziny do synka naszych dobrych znajomych.2 latka kończy :-)

reklama
Hej wieczornie!

Agnieszka - dziekuje, odwiedziny udane! A Tobie grill tez sie udal. ;-)

Pozdrawiam wszystkie babeczki!

Dzięki dziewczyny i wzajemnie
Agnieszko - to super ,że grill udany:tak:
a my byliśmy na mieście było wesołe miasteczko przyjechała siostra z dzieciakami super było ,dziś pospałam do 11 :szok:.M już wrócił z pracy więc za niedługo obiadek

Hej:-),
a ja wpadam wieczorkiem... życzyć miłej nocki...
dopiero mam czas, żeby wpaść, ciągle praca, potem dzieciaki... wiadomo... nawet obiadu nie jadłam, tylko zupę wciągnęłam... ale nie narzekam, przynajmniej praca jest :tak:

no... to mykam... się najeść... dobrze, że M dba o dzieciaki, bo sama bym nie dała rady:dry:

hej

Ja też tylko "przybiegłam" sie przywitać i od razu pożegnać.. na nic nie mam czasu..moje życie teraz toczy się w takim tempie, że szok!:szok: praca - dom i Tymuś - obowiązki domowe - sen (przy dobrych wiatrach 6h) - praca..

Do tego moje dziecko się rozchorowało i od 2 dni i nocy jest przechlapane, nie spałam tej nocy wogóle wiec padam na pyszczek..aaaa no i dzisiaj mam owulkę, więc mówię mojemu P, że jeśli chce aby nam się bąbel urodził w przyszłym roku i to w czerwcu - to ma szanse:-D (cała nasza trójka jest czerwcowa), ale nie podłapał tematu:-) hehe i tylko zapytał: "ale to chcesz wcześniej" głuptas..

no nic mykam.. kolorowych i już życzę na zaś - Miłego wtorku!

reklama
Konwalianka zdrówka dla synka życzę :tak:
Ja także śpię średnio po około 6 godzin.Początki tygodnia są nawet ok ale w czwartek czy piątek chodzę nie przytomna :baffled:

Tola ile masz dzieciaczków?przepraszam że pytam ale suwaczków nie ma więc z ciekawości pytam :-)
Zwolnij troszkę :tak: heh i kto to mówi jak sama żyję w ogromnym biegu :-p

Kobietka czyli dzionek udany :-D

Do góry