reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy 2014

Witajcie!
Ja niestety popołudniami będę pisała mniej bo pracuję tylko i wyłącznie drugie zmiany.

Mary kiedy bierzecie ślub?
Konwalianka jeśli chodzi o mnie to ja piszę się na czerwiec :tak: wszystko zależy od tego jak przypadnie @ :) Spółczuję powrotu do pracy,doskonale Cię rozumiem i wiem co czujesz.Wtrwałości życzę,będzie dobrze :) Dziękuję za przywitanie :)
Tola jesli chodzi o brzuch to może jakiś wirus Cię dopadł?Mój M ostatnio walczył z wirusem,namęczył się biedak ale widać że przechodzi a i w pracy ludzie narzekali :dry:Zdrówka życzę!:)Dziękuję za przywitanie.
Emilia Tak ja z Uk :tak:i Ty widzę też,fajnie! :)

Jestem wykończona,jutro rano muszę wstać,robotę w domu mam ehhh...dobrze że jutro piątek!
Dobranoc dziewczyny.

reklama
Hej wszystkim!

Ja przeziebiona dzis, glowa mi peka na dodatek, wiec sie nie poudzielam dzis... :sad:

Agnieszka - w 2014, najprawdopodobniej w maju.

Tola - jeszcze nie do konca wiem, na jaki styl sie zdecyduje, ale chodzi mi po glowie kilka typow...

Konwalianka - prosze bardzo:

3711_443518799019561_1556668942_n.jpg suknia3.jpg suknia5.jpg

:happy:

Milego dzionka wszystkim!

Ostatnia edycja:
Cześć dziewczynki ja już obskoczyłam rynek i teraz mam chwilkę na BB.
Mary - wszystkie suknie piękne sama nie wiem na ,którą bym się zdecydowała na Twoim miejscu:tak:
Pozdrawiam wszystkie dziewczynki:)

hej.. ja osatnio mam tyle pracy w domu, że nie wiem od czego zacząć.. trochę mi ścian napsuli, bo prąd robili, więc kurzuu co niemiara no i niestety trzeba było i odkurzać i wycierać i podłogi myć..a później jeszcze 4 pralki prasowania, no i gotowanie na następny dzień dla Tymka i dziadka - wyrobiłam się z wszystkim po 22 i prysznic i spanie..a dzisiaj to samo, znaczy inne prace, ale jeszcze nawet nie skończyłam:szok:

mary - cudne! Ta co jest druga to ja podobną przymierzałam, ale okazało się, że na mnie nie leżała najlepiej..

reklama
Czesc babeczki!

Ja niedlugo bede miala odwiedzinki, przyjedzie mama z siostra, wiec bede nieco zajeta, ale chce Wam zyczyc milego weekendu! :-)

Konwalianka - dzieki! No wlasnie ja musze kilka sukien przymierzyc, by wiedziec, co na mnie lezy... Ale te poki co sa w moim guscie. :tak: Mam nadzieje, ze odpoczniesz sobie po tym sprzataniu!

Agnieszka - milego grillowania!

Milego dzionka wszystkim!

Do góry