reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy 2014

U nas z pierwszą ciążą to było tak ,że najpierw chcieliśmy ,ale nie wychodziło więc sobie odpuściliśmy i "wpadliśmy" powiedzmy no ,ale poroniłam niestety :-(, a ta będzie planowana zobaczymy jak długo staranka będą trwały.Na pewno każda z nas doczeka tego upragnionego cudu Ty po raz kolejny ,a ja po raz pierwszy .

reklama
Witam :)

Chcialabym do Was dolaczyc, bo tez z eMkeim planujemy starania na przyszly rok:tak::tak: Mamy juz 4 miesiecznego babla i trzeba sie bedzie myslec o rodzenstwie :)) co prawda na porodowce zarzekalam sie, ze na jednym sie skonczy to jednak szybko zmienilam zdanie. To moze napisze pare slow o sobie. Nazywam sie Emilia, mam 27 lat mieszkam w UK i do Lutego jestem pelnoetatowa mama. Przed porodem pracowalam w agencji rekrutacyjnej i raczej bede zmuszona wrocic po macierzynskim;-) No mysle, ze reszta wyjdzie w praniu :))

Pozdrawiam wszystkie przyszle staraczki :**

EmiliaS- witaj kochana rozgość się zapraszamy serdecznie :-)
Ja staranka zaczynam w maju 2013 poczekamy sobie razem na ten czas staranek:)

Kobietka22 dziekuje za mile powitanie:tak: my planujemy starania na druga polowe przyszlego roku wiec bedziemy czekac razem :)) zawsze to razniej w milym towarzystwie:-)

Kobietka doczekacie się maleństwa na pewno :tak:Będziemy razem sobie kibicować,będzie dobrze,musi być!;-)

Emilia Witaj!
Ja też tu na wątku nowa od wczoraj i nie wiem czy mi wypada (nie chcę się rządzić) ale z grzeczności oczywiście Cię przywitam.Fajnie że do nas dołączyłaś :tak:

Co tam dziewczynki słychać?
Jakie macie plany obiadowe bo ja chcę zrobić kurczaka w śmnietanie i ziemniaczki do tego ,albo ryż jeszcze nie wiem....
Emilia- nie ma za co ja bardzo się cieszę jeśli nas przybywa więc dziewczęta przybywajcie:)
Agnieszko - właśnie to jest najfajniejsze tu na forum ,że można się wspierać i sobie wzajemnie kibicować , byłam kiedyś na wątku 2012 ,ale tak mi się poukładało ,a raczej nie poukładało ,że musiałam odejść bo moje staranka zostały odłożone no i tak jestem i tu i na 2013 tak sobie skaczę :)

Dzien dobry!

Agnieszka - o, nie przywitalam sie! Witam i powodzenia w starankach!

Kobietko - a jak Ty sie czujesz? U mnie w planie na obiad taco! :-):-)

Jord, Diablica, Konwalianka, Silmiriel, Tola, Klaudia - co u Was? Hop hoooooooop! ;-)

Milego dzionka!

Mary- a dziękuję dobrze się czuję :)nie narzekam tylko lenia mam okropnego idę zaraz po wyniki tsh ft3 i ft4 czekam i czekam mam nadzieję ,że będzie wszystko w normie trzymajcie kciuki.

reklama
Do góry