reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy 2014

U nas z pierwszą ciążą to było tak ,że najpierw chcieliśmy ,ale nie wychodziło więc sobie odpuściliśmy i "wpadliśmy" powiedzmy no ,ale poroniłam niestety :-(, a ta będzie planowana zobaczymy jak długo staranka będą trwały.Na pewno każda z nas doczeka tego upragnionego cudu Ty po raz kolejny ,a ja po raz pierwszy .

reklama
Witam :)

Chcialabym do Was dolaczyc, bo tez z eMkeim planujemy starania na przyszly rok:tak::tak: Mamy juz 4 miesiecznego babla i trzeba sie bedzie myslec o rodzenstwie :)) co prawda na porodowce zarzekalam sie, ze na jednym sie skonczy to jednak szybko zmienilam zdanie. To moze napisze pare slow o sobie. Nazywam sie Emilia, mam 27 lat mieszkam w UK i do Lutego jestem pelnoetatowa mama. Przed porodem pracowalam w agencji rekrutacyjnej i raczej bede zmuszona wrocic po macierzynskim;-) No mysle, ze reszta wyjdzie w praniu :))

Pozdrawiam wszystkie przyszle staraczki :**

EmiliaS- witaj kochana rozgość się zapraszamy serdecznie :-)
Ja staranka zaczynam w maju 2013 poczekamy sobie razem na ten czas staranek:)

Kobietka22 dziekuje za mile powitanie:tak: my planujemy starania na druga polowe przyszlego roku wiec bedziemy czekac razem :)) zawsze to razniej w milym towarzystwie:-)

Kobietka doczekacie się maleństwa na pewno :tak:Będziemy razem sobie kibicować,będzie dobrze,musi być!;-)

Emilia Witaj!
Ja też tu na wątku nowa od wczoraj i nie wiem czy mi wypada (nie chcę się rządzić) ale z grzeczności oczywiście Cię przywitam.Fajnie że do nas dołączyłaś :tak:

Co tam dziewczynki słychać?
Jakie macie plany obiadowe bo ja chcę zrobić kurczaka w śmnietanie i ziemniaczki do tego ,albo ryż jeszcze nie wiem....
Emilia- nie ma za co ja bardzo się cieszę jeśli nas przybywa więc dziewczęta przybywajcie:)
Agnieszko - właśnie to jest najfajniejsze tu na forum ,że można się wspierać i sobie wzajemnie kibicować , byłam kiedyś na wątku 2012 ,ale tak mi się poukładało ,a raczej nie poukładało ,że musiałam odejść bo moje staranka zostały odłożone no i tak jestem i tu i na 2013 tak sobie skaczę :)

Dzien dobry!

Agnieszka - o, nie przywitalam sie! Witam i powodzenia w starankach!

Kobietko - a jak Ty sie czujesz? U mnie w planie na obiad taco! :-):-)

Jord, Diablica, Konwalianka, Silmiriel, Tola, Klaudia - co u Was? Hop hoooooooop! ;-)

Milego dzionka!

Mary- a dziękuję dobrze się czuję :)nie narzekam tylko lenia mam okropnego idę zaraz po wyniki tsh ft3 i ft4 czekam i czekam mam nadzieję ,że będzie wszystko w normie trzymajcie kciuki.

reklama
Do góry