reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy 2014

hej,
Klaudia, no to świetnie, że nie ma żadnych dolegliwości.. a jak znosiłaś poprzednie ciąże? Wyliczyłaś sobie termin na kiedy?
Mary - u nas podobnie ze spaniem,, te cholerne zęby.. człowiek całe życie się z nimi męczy.. jak nie ma - bolą, jak są - też bolą.. no i jak Mia waży?

a ja mam problem.. Tymek ma drzazgę w dłoni.. macie jakiś sposób na usunięcie tego paskudztwa?

reklama
Konwalianka oj niestety z drzazga nie pomoge.. Marcelowi raz na siłe wyjmowaliśmy igła ale darł się okropnie..
Termin wychodzi mi jakoś na 19 kwietnia.. Z Marcelem wymiotowałam od początku do 12 tyg Z Tymkiem miałam małe mdłości i wymiotowałam tylko ze 4 razy.. A teraz zobaczymy jak bedzie..

Dzien dobry babeczki!

Konwalianka
- wazenie mamy na 13.00. ;-) A z drzazga u malucha to ciezka sprawa! Moze przejdz sie do poradni, niech Wam jakas pielegniarka pomoze? Bo jedyny sposob, jaki ja znam, to igla i dziubanie, ale u takiego maluszka sama bym sie chyba bala... :zawstydzona/y:

Klaudia - jeju, kwietniowego maluszka ja zawsze chcialam miec! ;-) Sama jestem z kwietnia. ;-) A Ty jakos w sobote masz wizyte? :-)

Ja teraz czekam na testowanie z 7-10 dni... Ufff, te dni czekania do testowania sa najgorsze! :baffled:
A ja jeszcze na dodatek jestem skolowana zupelnie, bo testy owulkowe mi takie hece pokazywaly w tym cyklu, ze szok!!!

No mam w sobote na 13..
A ja teraz byłam pewna, że dostane @ jeszcze przed testowaniem śniło mi się że zrobiłam 3 testy i były pozytywne wiec byłam pewna że nic ba nawet sie nie staraliśmy a tu bach..

Jestem dziewczynki, ale sił na nic nie mam. I czasu też nie, bo małej chyba idą zęby, bo do buziaka nie da zajrzeć, nie chce jeść, nie chce spać, złości się, jeszcze tylko mama, mama, a jak odejdę na dwa kroki to płacz... Wrócę, jak ogarnę

Witam sie popoludniowo!

My dzis z moim maluszkiem zaliczylysmy spacerek i zakupy. :-) Pogoda jest super, lato w pelni! :-)

Co u Was?

Jord, Diabliczka, Tola i wszystkie babeczki - gdzie sie podziewacie?

reklama
Mary - ja jestem:)
u mnie dziś bardzo gorąco jak w piekle nic się nie chce robić dosłownie jeszcze smażyłam naleśniki ,a mam kuchnię elektryczną to sobie wyobraźcie cała mokra nad patelnią brrrr potem kąpiel ,a teraz zaparzyłam kawkę i się relaksuję tak bym już chciała być mamą ehhh mieć zajęcie w postaci małego szkraba ,a tu co nuuuda i lenistwo już się odzywa zwyczajne ,ale jeszcze trochę i Was będę zamęczać pytaniami jak zajdę w ciążę ,a potem jak urodzę będziecie miały mnie dość
:-D:-D:-D

Do góry