reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy 2014

No proszę wchodzę po dłuższej nieobecności ,a tu takie wieści :) gratuluję :)
my byliśmy nad morzem ,a potem miałam dzieciaki u siebie więc nie miałam za bardzo czasu ,ale już jestem:)

reklama
Mary - u mnie wszystko w porządku tylko pracy cały czas szukam ,a poza tym to ok dziękuję ,że pytasz , a Ty byłaś na fajnych wakacjach super ,ja tylko nad polskim morzem ,ale i tak było super :)

Kobietka - najwazniejsze, ze wypoczeliscie! :-) Powodzenia w poszukiwaniach, mam nadzieje, ze szybko znajdziesz cos fajnego!

My zmykamy kolo 14.00-15.00 do IKEI i przy okazji odwiedzic moja mame. :-)

hej dziewczyny!
Klaudia, gratulacje! ale news - super!

u mnie obecnie trwa nalot rodzinki.. wszyscy chcą nas odwiedzić, bo od września idę do pracy, więc łatwo nie będzie.. poza tym zamieszka z nami teść:baffled: aj.. będzie się działo.. lecę szykować jedzonko na grilla, bo jakby tego było mało, to mąż postanowił zrobić dla ludzi z pracy..ech..mam co robić..

Dzien doberek!

Wpadlam Wam zyczyc milego weekendu! :-)

Konwalianka
- fajnie, ze wlecialas. Mam nadzieje, ze jak juz ogarniesz nalot rodziny, bedziesz u nas czesciej. ;-)

Dzien doberek!

Wlatuje zyczyc Wam milej niedzieli!

Klaudia
- jak sie czujesz? Wszystko dobrze?

Kobietka - jak poszukiwania pracy? Trzymam kciuki!

Konwalianka - ajk tam po nalocie rodzinki? Juz pojechali?

Silmiriel, Jord, Diablica, Tola i wszystkie babeczki
- co u Was?

U nas dzis goraco, wiec chyba zrobimy sobie wycieczke na plaze! :-) O ile moja corcia zdecyduje sie wstac - ma drzemke juz od 2,5 h! Dzis w nocy pieknie spala do 9.30! :tak: Ogolnie na szczescie powrocilo dobre spanie - znow pieknie sama zasypia, nie budzi sie - odpukac!
:happy::happy::happy: Nie ma lulania, usypiania, noszenia na rekach. Zreszta nigdy nie bylo, ale w czasie wylazenia zebow Mia sie sporo budzila w nocy... Poprawilo sie, gdy jej zabki wyszly, wiec te ciezkie nocki mialy wiele na bank wspolnego z zebami! Zobaczymy, jak bedzie z nastepnymi, ale mam nadzieje, ze juz nie az tak zle! ;-)

Pozdrawiam!

reklama
Klaudia - super, ze dobrze sie czujesz! :-) No i wizyta juz niedlugo!

My dzis bylismy na plazy i bylo super! :-) A teraz sie relaksujemy wieczornie. Mia juz spi - padla po plazy. Mam nadzieje, ze pospi ladnie. Jutro mamy wazenie w poradni, az ciekawa jestem, ile moj robaczek urosl i przybral na wadze... :-)

Milego wieczorku!

Do góry