reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy 2014

Hello babeczki 2014 : ) pisałam na samym początku a pózniej zniknęłam ale juz chce sie pojawić na dobre i zadomowic tutaj : ) starania chcemy zacząć po wielkanocy : ) kibicuje wszystkim babeczkom które juz teraz starają sie a tymczasem lecę przygotować obiad póki mój tygrysek spi : )

reklama
witam,
u nas dziś gorąco, zaraz się rozpłynę...:-D

kazimiera, pamiętam Cię... witaj ponownie... co tam u Was? Byliście gdzieś na wakacjach?

MeKlaudia, mam dostać 9 sierpnia, tak więc jeszcze tydzień, wczoraj miałam lekkie skurcze, takie właśnie jak na @, ale to w sumie o niczym nie świadczy... no nic, poczekamy, zobaczymy...:tak: Ja z córą jak byłam, to miałam dostać 13 sierpnia, no i zaszłam na szczęście i miałam termin na 19.04

Silm... a Ty po innych wątkach też chodzisz... więc staracie się już czy jeszcze czekasz...? A góry to gdzie chcecie jechać?

Bee, ja nie brałam nigdy anty, więc nie mam doświadczenia w te klocki... możesz sobie temp mierzyć... a masz już cykle unormowane po tych anty?

Hej babeczki!

Jeju, u nas jakis bieg odkad M. ma tacierzynski... Ciagle cos do zalatwienia, i tak nam mijaja dni... A teraz w sobote idziemy na wesele do przyjaciol, a w poniedzialek lecimy na wakacje do Turcji! :happy:

Kazia - i ja Cie kojarze! Witaj i rozgosc sie! :-)

Tola - to trzymac kciuki? ;-)

Milego dnia!

U nas raczej pochmurnie z lekkimi przeblyskami slonka mam nadzieje ze nie będzie padało bo mam pranie w ogrodzie ; ) jeśli chodzi o wakacje to wybieramy sie pod koniec sierpnia do PL mam nadzieje ze pogoda dopisze wybieramy sie autem więc będzie to wyzwanie z naszym maluchem chyba któraś z Was była juz w tak daleka podróż ze swoim dzieckiem ?Tola trzymam kciuki : ) Mary hello ja zawsze jestem mniej zorganizowana jak moj M jest w domu ; )

Tola - no to &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&!!!

My juz w domku. Sukienka na wesele zakupiona. :-) To, co mielismy zalatwic, zalatwilismy. Teraz biore sie za jedzonko, M. kladzie Mie na drzemke, a potem relaks. :-)

MeKlaudia ja anty odstawiłam 5 miesięcy temu, więc po nich już śladu nie ma.

tola30 cykle mam unormowane jak w zegarku co 30 dni, ale mam bardzo skąpe miesiączki np w lipcu jak miałam okres to trwał 2 dni, teraz mam kolejny i też się na więcej nie zapowiada, a po za tym leci jak by chciało a nie mogło. Zawsze były krótkie i skąpe, ale ciągnęły się około 3 dni, a teraz zmalało do 2 ;/. Wiem, że od razu jak wrócę to muszę iść z tym do lekarza, bo albo taka moja natura, albo coś jest nie tak.

U mnie ciągle pada ;/ - jakby była jesień ;/. Do tego okropnie dali mi dzisiaj popalić w pracy, aż mi nie dobrze :(

heja wieczorkiem,
dzieci położone, ale jeszcze nie śpią... :baffled::dry: gorąco na dworze nadal... nie ma czym oddychać... M gdzieś na fajce, a ja na bb sobie posiedzę... TV w tle... tak lubię...:-)

Mary, fajnie masz z tą Turcją...:-) u Was przecież chłodniej, to sobie ciepła i słońca nabierzecie...:tak::tak: Udanego wypoczynku

reklama
Taka cisza ;p To pewnie przez to, że się weekend rozpoczyna :)

Skoro już zdecydowałyśmy się zostać mami w roku 2014 to trochę pogdybajmy. Jestem ciekawa czy macie jakieś swoje typy imion dla swojego przyszłego maleństwa.

Zawsze bardzo chciałam mieć syna i od zawsze mówiłam, że będzie miał na imię Gabriel i pewnie nic się w tej kwestii nie zmieni :tak: A co do dziewczynki to zawsze podobało mi się imię Amelka, ale po praktykach w przedszkolu stwierdzam, że chyba nigdy tak nie nazwę swojej córki, bo każda Amelia jaką poznałam była małą złośnicą i jakoś źle mi się kojarzy xd. Podoba mi się bardzo imię Maja, więc może jak kiedyś będę miała córcię to właśnie tak ją nazwę :)

Do góry