reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy 2014

Hello weekendowo u nas pogoda taka sobie mąż w pracy więc sami cała sobotę : ( pewnie lekkie porządki obiadek i wyprawa na plac zabaw : ) Bee Gabrysie są fajniutkie bo mój to Gabriel teraz fajnie było by mieć dziewczynkę ale imiona nie mamy jak byłam w ciąży i jeszcze nie znaliśmy płci to dla chłopca juz było ustalone a dla dziewczynki nie mieliśmy .Mary jak kreacja gotowa udanej zabawy : ) Klaudia Tola co u was ?

reklama
hej,
u nas nic ciekawego... ot, taka leniwa sobota...:-)

z tego cyklu raczej :no: jak mierzę temp w dzień, to mam ok. 37 stopni, ale od 2 dni mierzę o 5 ran i zawsze mam 36.6. Ale kiedyś jak mierzyłam, to było tak, że w dzień miałam ok. 37 a potem jak dostałam @ to w dzień też była 36.6, więc nie wiem, jak mam to interpretować:eek::baffled: Jak to jest z tą temp? Czy po owulacji aż do @ jest zawsze więcej niż standardowe 36.6, no i przed @ spada, czy jak ja mam w nocy 36.6 to nic z tego...

hej i wróciła córa marnotrawna.. jakoś ostatnio nie mam weny i biję się z myślami i z planami na macierzyństwo..
ja też zaczęłam mierzyć temperaturę i widzę, że póki co mi spada, wiec nie wiem o co kaman ;-)

Tola, ja nie pomogę, bo sama dopiero zaczynam zabawę z temperaturą

witam nowe przyszłe mamusie

Bee, u nas chlopczyk może miałby jedno z imion: Staś, Janek, ostatnio spodobał nam się Julian.. mnie się podoba Mikołaj, ale mój P kręci nosem.. a dziewczynka - hmm.. najbardziej prawdopodobna jest Karolinka, podoba mi sie tez Julka, ale tyle ich jest..no i Julianna i Anastazja, co i mężowi się podoba.. on jeszcze chciałby Martę..

A ja dzisiaj oszalałam ze szczęścia, bo właśnie dzisiaj w 100% zrozumiałam, że mój luby naprawdę chce mieć niedługo dziecko i, że to nie jest tylko takie gadanie.

Kupił mi przepiękną książkę o bobaskach, z mnóstwem zdjęć i dobrych rad dla niedoświadczonych rodziców :-) I ponoć nawet zaczął ją czytać :-) Stwierdził, że nie spodziewał się aż takiego natłoku informacji i, że czasami jedną stronę musi czytać po kilka razy, żeby niektóre rzeczy sobie wizualizować :-D

Zrozumie się chyba dopiero, nie które rzeczy jak naprawdę zostanie się rodzicem.

Dla, której z was będzie to pierwsze dziecko?

Witam..
U nas jakoś leci.. Chłopcy krzycza, bija sie jednym słowem norma...
R na urlopie więc zadko zaglądam..
Bee jak widać na suwaczkach u mnie to bedzie trzecia ciąża o ile bedzie:)
Tola z tą temp nie pomogę bo ja nigdy nie mierzyłam..

A co do imion to ja bym chciała Liwię lub Beniamina.. A Rafał i Marcel mówią też coś o Róży..

Cześć dziewczynki,
dziś znowu kolejny zwykły dzień... zakupy, obiad, zabawy z dzieciakami, z córą cały ranek grałam z "Spadające Małpki", potem przyszła do dzieciaków sąsiadka, było miło...:-)

Bee, super, że M się tak na 100% zdecydował...:tak: mój mi kiedyś na Walentynki kupił 2pak: "Ciąża i Macierzyństwo", a w lipcu tego samego roku byłam w ciąży :-D Tobie też tego życzę... Ja mam już 2 dzieci, więc jakby co, to dla mnie też będzie 3 ciąża. Imię też tak jakby już mamy... to znaczy... ja mam... dla chłopca mi się Aleksander podoba, a dla dziewczynki Maria Magdalena. M za bardzo Aleksander nie pasuje, ale myślę, że da się przekonać :tak:

Konwalianka, MeKlaudia :-)

To wy już weteranki. To dobrze będzie się kogo o radę spytać.

W sumie, to nie wiem czy wcześniej już się na dzidzie nie zdecydujemy ;p. Wszystko wyjdzie w praniu, zobaczymy jak ułożą się następne 3 miesiące. :-)

reklama
Do góry