reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy 2014

Tolu w wątku "czy i jak można zaplanować płeć dziecka" dziewczyny tam pisały że widziały wykres Kingi z wstawionym plusem że test jest pozytywny ona jeszcze sama tego nie potwierdziła ale może dziś wejdzie i potwierdzi..

reklama
hej dziewczyny

i ja sie nie odzywalam, bo wybyliśmy rodzinnie na wczasy.. było rewelacyjnie:tak: mały to urodzony podróżnik (3tyś km za nami)..zero problemów:-) po prostu super!

MeKlaudia, widzę, że odliczanie trwa..

A u nas teraz moment zawahania.. rozważam przebranżowanie się a raczej powrót do wyuczonego zawodu, co wiąże się znowu z przełożeniem planów odnośnie maluszka..choć na moim lipcowym wątku rozwiązał się worek z maluszkami i tak im (pozytywnie) zazdroszczę;-)

całuski

Ostatnia edycja:
MeKlaudia, pojechaliśmy samochodem do Chorwacji, zahaczając o Węgry, Czechy, Słowenię, Słowację.. Trochę też jeździliśmy po samej Chorwacji.. Podróż w jedną stronę 17h, powrót już tylko 11h - trochę męczące, ale udało się nad wyraz dobrze i bez problemów:tak:

dzięki Klaudia, wyjazd był nam potrzebny.. to był pierwszy urlop od 2 lat, bo 2 lata temu właśnie zajęliśmy sie urządzaniem mieszkania a rk temu czekaliśmy na Tymcia:tak:

Hej, witam wieczorową, gorącą porą :confused::-D
u nas nic nowego, wakacjujemy się, dzieciaki mają na ogródku basenik, bo inaczej nie daliby rady, ja to się aż rozpływam... czekam na lekkie chociaż ochłodzenie :tak:
dziś muszę zmolestować M, co ma być to będzie :-D

Kinguś, przykro mi w powodu straty :-:)zawstydzona/y:

Konwalianka, fajny wyjazd mieliście... pozazdrościć :tak: fajnie, że synuś dobrze zniósł podróż, moja córcia ma niestety chorobę lokomocyjną :-(

Tola, co Ty piszesz? Kinga ma Aniołka? Strasznie mi przykro :(

Konwalianka, fajny wyjazd mieliście :)

Klaudia, a na ile byście przekładali?

Powiem Wam, że wczoraj mówiliśmy o tym, że może się uda wprowadzić na wiosnę 2014 i tak mi się fajnie zrobiło na myśl, że zaczniemy się starać może już wtedy :)

reklama
Witam Panie :). Według planów moich i partnera chcielibyśmy zostać w rodzicami w roku 2014. Zawsze chcieliśmy zostać młodymi rodzicami (ja mam 22lata, on 23), ale obecnie trochę nam się życie poprzewracało do góry nogami i musimy to odłożyć. Jak widać na suwaczki do dnia rozpoczęcia staranek zostało 11 miesięcy :). Za dzień rozpoczęcia wspólnie przyjęliśmy dzień 1 lipca 2013 roku.

Wszystkim życzę powodzenia w staraniach.
Pozdrawiam :)

Do góry