reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy 2014

Hello babeczki 2014 : ) pisałam na samym początku a pózniej zniknęłam ale juz chce sie pojawić na dobre i zadomowic tutaj : ) starania chcemy zacząć po wielkanocy : ) kibicuje wszystkim babeczkom które juz teraz starają sie a tymczasem lecę przygotować obiad póki mój tygrysek spi : )

reklama
witam,
u nas dziś gorąco, zaraz się rozpłynę...:-D

kazimiera, pamiętam Cię... witaj ponownie... co tam u Was? Byliście gdzieś na wakacjach?

MeKlaudia, mam dostać 9 sierpnia, tak więc jeszcze tydzień, wczoraj miałam lekkie skurcze, takie właśnie jak na @, ale to w sumie o niczym nie świadczy... no nic, poczekamy, zobaczymy...:tak: Ja z córą jak byłam, to miałam dostać 13 sierpnia, no i zaszłam na szczęście i miałam termin na 19.04

Silm... a Ty po innych wątkach też chodzisz... więc staracie się już czy jeszcze czekasz...? A góry to gdzie chcecie jechać?

Bee, ja nie brałam nigdy anty, więc nie mam doświadczenia w te klocki... możesz sobie temp mierzyć... a masz już cykle unormowane po tych anty?

Hej babeczki!

Jeju, u nas jakis bieg odkad M. ma tacierzynski... Ciagle cos do zalatwienia, i tak nam mijaja dni... A teraz w sobote idziemy na wesele do przyjaciol, a w poniedzialek lecimy na wakacje do Turcji! :happy:

Kazia - i ja Cie kojarze! Witaj i rozgosc sie! :-)

Tola - to trzymac kciuki? ;-)

Milego dnia!

U nas raczej pochmurnie z lekkimi przeblyskami slonka mam nadzieje ze nie będzie padało bo mam pranie w ogrodzie ; ) jeśli chodzi o wakacje to wybieramy sie pod koniec sierpnia do PL mam nadzieje ze pogoda dopisze wybieramy sie autem więc będzie to wyzwanie z naszym maluchem chyba któraś z Was była juz w tak daleka podróż ze swoim dzieckiem ?Tola trzymam kciuki : ) Mary hello ja zawsze jestem mniej zorganizowana jak moj M jest w domu ; )

Tola - no to &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&!!!

My juz w domku. Sukienka na wesele zakupiona. :-) To, co mielismy zalatwic, zalatwilismy. Teraz biore sie za jedzonko, M. kladzie Mie na drzemke, a potem relaks. :-)

MeKlaudia ja anty odstawiłam 5 miesięcy temu, więc po nich już śladu nie ma.

tola30 cykle mam unormowane jak w zegarku co 30 dni, ale mam bardzo skąpe miesiączki np w lipcu jak miałam okres to trwał 2 dni, teraz mam kolejny i też się na więcej nie zapowiada, a po za tym leci jak by chciało a nie mogło. Zawsze były krótkie i skąpe, ale ciągnęły się około 3 dni, a teraz zmalało do 2 ;/. Wiem, że od razu jak wrócę to muszę iść z tym do lekarza, bo albo taka moja natura, albo coś jest nie tak.

U mnie ciągle pada ;/ - jakby była jesień ;/. Do tego okropnie dali mi dzisiaj popalić w pracy, aż mi nie dobrze :(

heja wieczorkiem,
dzieci położone, ale jeszcze nie śpią... :baffled::dry: gorąco na dworze nadal... nie ma czym oddychać... M gdzieś na fajce, a ja na bb sobie posiedzę... TV w tle... tak lubię...:-)

Mary, fajnie masz z tą Turcją...:-) u Was przecież chłodniej, to sobie ciepła i słońca nabierzecie...:tak::tak: Udanego wypoczynku

reklama
Taka cisza ;p To pewnie przez to, że się weekend rozpoczyna :)

Skoro już zdecydowałyśmy się zostać mami w roku 2014 to trochę pogdybajmy. Jestem ciekawa czy macie jakieś swoje typy imion dla swojego przyszłego maleństwa.

Zawsze bardzo chciałam mieć syna i od zawsze mówiłam, że będzie miał na imię Gabriel i pewnie nic się w tej kwestii nie zmieni :tak: A co do dziewczynki to zawsze podobało mi się imię Amelka, ale po praktykach w przedszkolu stwierdzam, że chyba nigdy tak nie nazwę swojej córki, bo każda Amelia jaką poznałam była małą złośnicą i jakoś źle mi się kojarzy xd. Podoba mi się bardzo imię Maja, więc może jak kiedyś będę miała córcię to właśnie tak ją nazwę :)

Do góry