reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy 2014

reklama
dla wszystkich dzieciaczków z okazji dnia dziecka najlepsze życzonka!
0002005C.gif 000203CB.gif0002076E.gif Zobacz załącznik 47050200020724.gif

Kinga - dziekuje w imieniu mojej corci! I dla Twojego synka wszystkiego najlepszego! :-)

Dziewczyny, i ja zycze Waszym pociechom wszystkiego najlepszego w dniu ich swieta! :happy2::happy2::happy2:

hej!
A co tu taka cisza? Jak tam kibicowanie? Jak spędzone święto?
U nas goście, więc urobiona jestem po pachy, do tego mały kiepsko śpi - zęby oczywiście..ajj

Miłego dnia

Witam:)
No jakaś cisza tu nastała, dziewczyny odzywać sie:)
A mnie rozkłada przeziebienie, boli mnie głowa od 3 dni a od 2 mam mega katar:wściekła/y:
Dziś powinnam dostać @ wczoraj miałam jakies plamienie a dzis narazie nic, ale pewnie i tak przyjdzie bo plemniki nie wytrzymuja 5-6 dni do owulacji, moze to i dobrze. Tak wiec czekam na @ a potem na kontrol do lekarza bo coś mi tam doskwiera czasami..

klaudia przykro mi że @ nadchodzi. Już suwaczek masz jako 1dc dzis? wiec zalało cie? :/ zdrówka! fatalnie ci się złożyło!

Ja zaglądam do was
i pozdrawiam serdecznie! :)))

reklama
Kinguś jeszcze nie dostałam @, nie zdazylam skasować suwaczka.. R pojechał dziś z Marcelem do siostry a ja spedziłam cały dzien z Tymkiem a jak nie ma Marcela to biedny cały dzien marudził i ichwyczekiwał wiec musiałam co chwila go zajmować.. Potem wrocili no i Marcel plakał ze zab go boli (juz od wczoraj narzeka) no i musiałam go przytulac a potem dostał goraczki 38,5 wiec polozylam go spac ale musialam chwile z nim posiedziec, teraz akurat mam czas zeby wejsc..
Coś mnie cycki swedza:wściekła/y: Ale @ pewnie dostane bo te plemniczki jak pisalam 5 dni napewno nie przezyly..

Do góry