reklama
Hej a wiec dołączam do Was bo chcemy miec drugiego dzidziusia tak za kolo 2 lata jak moj synek bedzie troche bardziej samodzielny a i ja musze dojsc do siebie bo jestem po cc i wtedy do dzieła Jestem po 30 juz ale pomimo lat w duchy ciagle młoda :-) od kilku lat mieszkamy w UK i mam nadzieje ze miło bedzie nam miło sie klikałoKazimira oczywiście Witamy..
Cześć babeczki,
Kazimira, witaj, fajnie, że nas jest więcej :-)
Klaudia, moja koleżanka ma 2 synów, zaszła w ciążę i też nie chciała wiedzieć, ale czuła, że dziewuszka, ale wiadomo, pewności nie było, no i miała trzecią - ostatnią cesarkę i wyszła dziewczynka, radość wielka, zakochała się w niej. Można powiedzieć, że jej się udało, bo czwartego dziecka by mieć nie mogła, bo miała już 3 cc.
Ja też bym chyba trzeci raza nie chciała wiedzieć... Mam już parkę, zresztą, nigdy nie nastawiałam się szczególnie na płeć... ale nie wiem, czy w tej niewiedzy bym wytrzymała. Chciałabym sobie zrobić USG 3D a tam to chyba od razu mówią, czy chłopiec czy dziewczynka, a ja bym po prostu chciała mieć pamiątkę na potem. Przy synku miałam robione i jestem bardzo zadowolona.
Kazimira, witaj, fajnie, że nas jest więcej :-)
Klaudia, moja koleżanka ma 2 synów, zaszła w ciążę i też nie chciała wiedzieć, ale czuła, że dziewuszka, ale wiadomo, pewności nie było, no i miała trzecią - ostatnią cesarkę i wyszła dziewczynka, radość wielka, zakochała się w niej. Można powiedzieć, że jej się udało, bo czwartego dziecka by mieć nie mogła, bo miała już 3 cc.
Ja też bym chyba trzeci raza nie chciała wiedzieć... Mam już parkę, zresztą, nigdy nie nastawiałam się szczególnie na płeć... ale nie wiem, czy w tej niewiedzy bym wytrzymała. Chciałabym sobie zrobić USG 3D a tam to chyba od razu mówią, czy chłopiec czy dziewczynka, a ja bym po prostu chciała mieć pamiątkę na potem. Przy synku miałam robione i jestem bardzo zadowolona.
Tolu zazdroszcze Twojej znajomej
Ja też nie wiem czy bym wytrzymała w tej niewiedzy.. U nas z dziewczynki baaardzo zadowolona by była teściowa bo sama ma 3 synów no i teraz 2 wnuków:-)
A my dziś cały dzień spedziliśmy na dworze.. Dziś znów chłopcy beda sami zasypiać w pokoju ciekawe jak to nam wyjdzie, wczoraj nawet nawet było
Ja też nie wiem czy bym wytrzymała w tej niewiedzy.. U nas z dziewczynki baaardzo zadowolona by była teściowa bo sama ma 3 synów no i teraz 2 wnuków:-)
A my dziś cały dzień spedziliśmy na dworze.. Dziś znów chłopcy beda sami zasypiać w pokoju ciekawe jak to nam wyjdzie, wczoraj nawet nawet było
Hello hello babeczki dzieki za przyjecie narazie tu pustki i mało nas ale to pewnie tylko kwesta czasu jak bedzie tu gwarno .U mnie dzien zabiegany pomimo ze nie pracuje i siedze w domu z dzieckiem powiem Wam ,ze sie nie nudze zawsze jest co robic a i pogoda dzis była możliwa wiec wyszlismy na spacer bo od miesiaca pada juz dosc tej pogody i czekamy na słoneczko
MeKaludia ja tez wychodze z tego założenia nigdy nie jest za pozno na dziecko ja sama musiałam dojrzec do tej decyzji zeby miec dziecko a synek pojawił sie po 10 latach małrzenstwa w rodzinie rózne spekulacje chodziły ,ze pewnie nie możemy miec dzieci itp szczególnie miłe ciocie ale przyszedł czas i jes dziecko Jakie metody stosujesz w usypianiu bo moj to tylko na rekach i pozniej go odkładam do łozeczka ale chciałabym zeby sam zaczał usypiac bo wazy juz troche
Tola tez chciałam zrobic te usg ale tutaj to drogo i sobie to darowałam ale napewno fajna pamiatka
pozdrawiam
MeKaludia ja tez wychodze z tego założenia nigdy nie jest za pozno na dziecko ja sama musiałam dojrzec do tej decyzji zeby miec dziecko a synek pojawił sie po 10 latach małrzenstwa w rodzinie rózne spekulacje chodziły ,ze pewnie nie możemy miec dzieci itp szczególnie miłe ciocie ale przyszedł czas i jes dziecko Jakie metody stosujesz w usypianiu bo moj to tylko na rekach i pozniej go odkładam do łozeczka ale chciałabym zeby sam zaczał usypiac bo wazy juz troche
Tola tez chciałam zrobic te usg ale tutaj to drogo i sobie to darowałam ale napewno fajna pamiatka
pozdrawiam
K
Kinga85
Gość
ja wczoraj miałam wolne
też cały dzień na dworze pogoda piękna u nas na Mazurach.
Dziś mam full pracy ale jeszcze się gdzies wybiorę jak skończę to...
Miłego dnia
też cały dzień na dworze pogoda piękna u nas na Mazurach.
Dziś mam full pracy ale jeszcze się gdzies wybiorę jak skończę to...
Miłego dnia
Kazimira ja do tej pory Tymka tez ciagle bujałam na rekach, ale odkad chodził do żłobka przez 2 miesiace codziennie (teraz chodza 3razy w tyg na 5 godzin) to panie nauczyły go, że kładzie sie do łózka i zasypia, ale ja głupia nadal wieczorami go bujałam albo pozwalałam chłopcom po umyciu sie ogladac bajki lub lezec z nami na łóżku.. Teraz powiedziałam DOŚĆ bo zasypiali o 22-23:/ Teraz ida się myć o 19.30-20 ale przywaznie o 19.30 do 20 sie myja wychodza z wanny ubieramy pidżamki i idą do siebie do łóżek zasłaniam rolete dajemy buziaka, starszy nie wstaje młodszy owszem czasem przyjdzie z uśmiechem na buzi a ja jak sie podniose do niego to biegiem ucieka do łózka i sie śmieje ale ja nie reaguje nie mówie nić okrywam go i wychodze.. Pierwszy raz zasneli dopiero po godzinie, wczoraj trwało to 40 minut zobaczymy jak bedzie dziś
A ja dziś byłam w smyku musiałam kupić dla R siostrzenca prezent na 2 latka i jak patrzyłam na te malusie skuienusie te body różowe to aaahhh
A ja dziś byłam w smyku musiałam kupić dla R siostrzenca prezent na 2 latka i jak patrzyłam na te malusie skuienusie te body różowe to aaahhh
S
Silmiriel
Gość
Chciałabym moją nauczyć, że zasypia sama, ale chyba jeszcze za wcześnie. Przy czym zasypia w 5 minut, wiec nie jest źle i bujać nie trzeba.
Miałam 3d i powiedziałam, że nie chcę wiedzieć i nie wiedziałam ale czułam, że dziewczynka
Miałam 3d i powiedziałam, że nie chcę wiedzieć i nie wiedziałam ale czułam, że dziewczynka
reklama
konwalianka
Mały bąbelek
Klaudia, nie słchaj głupot, musiał Ci to powiedziec jakis facet albo niespełniona kobieta! Patrząc na to co sie wyrabia w Polsce, to i tak nie będzie emerytury.. ja pracuję (od września wracam do pracy) na bieżące zycie a nie dla przyszłości..
Super, ze chłopcy już tak samodzielni są..
Kazimira, witaj
silmiriel, dzisiaj była Pani, specjalistka od snu w TVN-ie i mówiła, że im mniejsze dziecko, tym łatwiej..wiec nie zwlekaj a walcz póki łatwiej.. jak dzieci wstają już nie jest tak kolorowo..
Ja nie miałam 3d i bardzo żałuję..miałam za to co miesiąc usg normalne i mam milion zdjęc, przy drugim przyjemności sobie nie odmówię i zrobię.. nas lekarz się pytał czy chcemy wiedzieć..ale szczerze mówiąc ja sama zauważyłam siusiaka - heh zanim on powiedział..
A spotkałyście się z czymś takim, że tętno dziewczynki jest silnieksze i wynosi pow.150uderzen a chłopca poniżej? Troche by sie zgadzało, bo Tymek miał zawsze pon. 150..
Super, ze chłopcy już tak samodzielni są..
Kazimira, witaj
silmiriel, dzisiaj była Pani, specjalistka od snu w TVN-ie i mówiła, że im mniejsze dziecko, tym łatwiej..wiec nie zwlekaj a walcz póki łatwiej.. jak dzieci wstają już nie jest tak kolorowo..
Ja nie miałam 3d i bardzo żałuję..miałam za to co miesiąc usg normalne i mam milion zdjęc, przy drugim przyjemności sobie nie odmówię i zrobię.. nas lekarz się pytał czy chcemy wiedzieć..ale szczerze mówiąc ja sama zauważyłam siusiaka - heh zanim on powiedział..
A spotkałyście się z czymś takim, że tętno dziewczynki jest silnieksze i wynosi pow.150uderzen a chłopca poniżej? Troche by sie zgadzało, bo Tymek miał zawsze pon. 150..
Ostatnia edycja:
Podziel się: