reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy 2014

Czesc dziewczynki!

Jeju, wreszcie troche lepiej u nas! Moj M. juz tez lepiej sie czuje i postanowil to uczcic robota przy naszej werandzie! :-D Chce ja szybko skonczyc, bo juz malutko zostalo, a bez werandy straszna lipa! :eek: No, ale teraz juz w zasadzie moge z Mia siedziec na zewnatrz. :-) Ale fajnie! Slonko tez wyszlo, wiec od razu lepiej sie czlowiek czuje! Cykl poszedl na straty... :sad: Juz czuje bol brzucha, test negatywny, wiec... :sad:

Klaudia - dzieki sliczne! :-)

Milego weekendu!

reklama
Hej babeczki!

Co u Was, jak Wam weekend minal?
Moje male dzis od 5.00 na nogach!!! :dry::confused::surprised::sorry2::zawstydzona/y::-:)baffled::szok: Nie wiem, co sie z nia dzieje... Ale ja dzis doslownie ZOMBIE i bez kilku solidnych kawek sie nie obedzie! Zreszta, czestowac sie prosze!

Zobacz załącznik 482990

Ja oczekuje na @... :dry:
A poza tym dowiedzialam sie, ze sa wyniki naboru na studia i... jestem na liscie rezerwowej... Boze, bylo po 10 osob na miejsce na wszystkich 3 kierunkach!!! :szok:

Milego poniedzialku!

:( szkoda, że jedna krecha, ale cykl kolejny i kolejne jakże przyjemne starania :)

A na studia pewnie się dostaniesz, masa osób składa na wiele kierunków i się wycofuje potem.

Donoszę, że dostałam pierwszą @ po porodzie :) 16 miesięcy i jeden tydzień spokoju dziś się zakończyło

Silmiriel - tak! :-) Teraz mamy problem, bo musimy znalezc przedszkole dla Mii, a ja WCALE NIE CHCE posylac jej takiej malutkiej!!! :no::no::no::no:

reklama
Byliśmy ostatnio w kinie na "Jak urodzić i nie zwariować" no i dzieki temu R dał się przekonać do następnego:D I jak dobrze pójdzie i spłacimy kredyt juz w tym roku to zaczniemy starania od stycznia 2014:D Tylko jeszcze R musze troche poprosić:D

Do góry