reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy 2013

reklama
No problem Mysiak, mów jak znowu będziesz potrzebowała pocieszenia :-p zgaga mnie zabija ostatnimi czasem :baffled: dzidziuś mój lepek swój ma pod moimi zebrami :no:

Mysiak może pomogę z tym rzyganiem bo mi pomogli a już do tej pory też pomogłam kiku koleżanom :p U mnie przyczyną rzygania były tablety dla bab z pasożytniczą formą życia... Jeśli takowe bierzesz i masz do tego dobrą hemoglobinę to spróbuj odstawić i zobaczysz czy jest efekt :p Jak poczytasz skład takowych tablet to wychodzi na to że już nic nie musisz jeść bo one na wszystko mają 100% zapotrzebowania dziennego. Jeśli podziała to kup tylko kwas foliowy i go zażywaj w dawce jeden pastylek na dzień...

BUZIAM :****

ponoc tez witamina B w rzyganiu pomaga ;-) warto dopytac :-)

jak pojechalismy na wakacje nad morze to tydzien mialam spokoj, zmiana klimatu mi bardzo posluzyla :tak: do ZG i bylo znowu to samo :-D

dzieki dziewczyny...

hemoglobina moja tym razem nie zakakuje hahaha ale witamin jeszcze nie boiore, za to biore duphaston. Lekarz kaza kupić wit B complex, ale zwyczajnie ostatnio zapomniałam....a nawet wczoraj byłam w aptece:)

Dzis dostałam pake z ubrankami :) nawet ręczniczek mam :) super, mniej wydatków... to teraz oby do stycznia i bede wiedziała co za gadzinka mnie meczy :)10 stycznia mam usg prenatalne :) 3d :) za darmoche :p

Elus ty niedawno bylas w szpitalu wiec masz pewnie najswiezsze info, powiedz mi kochana czy mozna uzywac na roomingu wlasnych ubranek dla dziecka i dla siebie ? co trzeba miec dla siebie do szpitala ???

Cortina lepiej używać dla siebie koszul szpitalnych, z fajnej flanelki są i pozwalają cycom sie wietrzyć, a jak pobrudzi się krwią a na pewno sie pobrudzi to ci od razu zmienią... to samo jesli chodzi o podkłady na łóżko. Tylko Hasło dajesz że chcesz nowe i ci dają. Co do ciuszków dla Babolka to nie pomogę bo używałam szpitalnych. Też fajne zwłaszcza że dziec mój mało brudzący był przez 2 dni :p mojego pobytu.

Mysio kiedys ci pokaze zdjecia molej mlodej w szpitalnych ciuchach, masakraaaaaaaaaaaaa ! nie moge patrzec na te foty bo dziecko wygladalo jak z bidula normalnie, spiochy na 68, poszarpane kaftaniki masakra normalnie :szok:

ja w szpitalnych koszulach 2 dni biegalam a pozniej w swoich, jak sie wykapalam, umylam glowe i przebralam to odrazu lepiej sie poczulam :-D:-p

Cortina ja jak lezałam z Asią to mozna było miec swoje ciuszki dla maluszka, swoje koszule (ale ja tez wolałam te szpitalne, szkoda mi było moich) ciuszki dla dziecek tez zmieniaja co jakis czas, ale wiadomo,ze nie będą idealne...

reklama
Mój syn urodzil się mając 50 cm... moje ciuszki zaczynały się od rozmiaru 56. Wyglądał w nich jak kulka w worku i tylko głowa wystawała :/ w szpitalu mieli takie małe ciuszki dla niego i korzystałam z nich bo tak by od moich całą skórkę sobie pozdzierał. Na kolejne dziecko mam juz zapas ciuszków o rozmiarze 50 więc looz :p

Do góry