reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy 2013

Powiem wam laski że opieka tu super, jestem w szoku ;-)

Mysiak na komercyjnej sali wc i prysznic na korytarzu z tego co pamiętam z przed 6 lat no chyba ze coś się pozmieniało ;-)
Juz byłam zaklepać sobie pokoik :-)

Ciac maja zamiar "rano" ale szczegółowej godziny nie znam, wiem tylko tyle ze do planowanej cc jestem tylko ja poki co ;-)

Bałam się ze będą namawiać gorąco na sn a tu nikt o tym nawet nie :szok:

reklama
Cortina ja nigdy nie narzekałam na opieke na patologii...a to nie wiedziałam ze na komercyjnej nie ma toalet w pokojach.. byłam pewna ze sa....

Cortina, ciesze sie ze opikea ok. Dajesz nam nadzieje,ze w ZG szpitalu da sie przezyc. :tak: trzymam kciuki za ciebie i olusia i obys szybko sily odzyskala po cc. Rozumiem ze bedzie to robil dr S ? Przy pierwszej cc tez on byl ?

Anulus, ja mam coneco jeszcze sebkowe, nawet nie pamietam dobrze modelu, bo w piwnicy jest. Fakt ze niebieski, ale nic mnie to w sumie nie obchodzi. Wazne ze wozio jest ok i w dobrym stanie. raczej potem sobie kupie nowa lekka spacerowke bo jeednak drugi wozek sie wiecej uzywalo i przyda sie nowy.

Sebek dal dzis przedstawienie dla babc i dziadkow w przedszkolu. Bardzo mi sie podobalo. Potem pojechalismy do miasta i sie troche nabiegalam po sklepach. i powiem wam, ze dzis chyba pierwszy raz poczulam ograniczenia ciazy, rano sprzatalam, popoludniu bieganina w miescie i powiem wam ze padam ze zmeczenia. Do tego moje jeansy mnie cisna juz, wiec chyba czas przerzucic sie nabinne ciuchy...ehhh... :cool:

askkle ja juz od 10 tyg smigam w ciażowych hahaha

Ja dzis z Aską kilometry do przedszkola i spowrotem robiłam.. kurcze az mmnie mięśnie bolą... hihihi

Czesc 2w1 po raz ostatni ;-)

Askkle tak będzie dr s wyciągał synka ;-)

Ja ciążowych portek nie kupowałam, w kapphalu są dżinsy na gumie, jak leginsy, cala ciążę w nich przebiegalam i po ciąży będą dalej ok :-)

Miłego dnia laski, odezwę sie w wersji 1+1 :-) 3mac kciuki :-D

Hejka
Cortina od rana o tobie mysle. Mam nadzieje ze juz jestes po i nabierasz sil z powrotem.
Mi sie za to snilo ze zaczynalam rodzic... ale mialam tyyyleeee spokoju w sobie ze szok :rofl2: chcialabym aby w realnym zyciu tez tak bylo.

Ja mam Jedne spodnie ciazowe z h&m nowe kupione, do tego na allegro kupilam 2 pary uzywanych jeansow ciazowych ale poki co, sa na mnie za duze.:baffled:

reklama
Do góry