reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy 2013

siemka z rana :-p

Askkle a czapeczke grzecznie nosisz zima :-p??? ja teraz nie myje rano glowy bo do pracy sie nei spiesze, czapke nosze i jest w miare ok ;-)
jak nie bylam w ciazy to zatoki u mnie sie odyzwaly wiosna i jesienia, ale wtedy porzadny antybiotyk na 14 dni i byly oczyszczone, dobrze ze w ciazy mi daly spokoj bo nikt na tyle nie dal by mi antybiotyku, no i moje zatoki musza konskie dawki dostawac :baffled:

ja wczoraj bylam w Fokusie kupilysmy z Maja mlodemu zabi zestaw Product Detail | H&M PL, wypilam soczek w grycanie (moglabym je pic litrami :zawstydzona/y:) dziecko wciagnelo deserek, chodzenie po sklepach mnie wkurzalo wiec szybko wrocilysmy do domu ;-)

3D co daje ? efekt wizualny i -250zl mniej w portfelu ;-)
przy Mai zrobili mi w szpitalu bo akurat spzital dostal ful wypas usg na probe, efekt piekny ale cale badanie i tak w 2d sie robi :-)
ja teraz nie robilam, na kazdej wizycie dr sprawdza serce, nerki, kregoslup, przeplywy i cala reszta wiec wg mnie mozna odpuscic sobie 3d chyba ze ktos bardzo chce ;-)

Anulus po pierwszej cc "mozna chciec druga" ;-)
pierwsza CC byla ze wzgledu na miednicowe ulozenie Mai :cool2:
jakbym sie uparla teraz na SN to moge sobie rodzic tylko ze nikt nie pomoze mi lekami (po 1 cc nie podaja oksy bo boja sie pekniecia macicy) pozatym trzeba podpisac oswiadczenie ze SN na twoja odpowiedzialnosc, wiec ja serdecznie dziekuje i prosze o CC, przynajmiej wiem co mnie czeka ;-)

Polecam poczytanie stron RODZIC PO LUDZKU i str. POLSKIEGO TOWWARZYSTWA GINEKOLOGICZNEGO duzo info czego mozemy "wymagac" przy porodzie ;-)

jestem zmeczona po dzisiejszej nocy, od 4-6 mialam przerwe w spaniu mialam taka zgage ze myslalam ze rana nie dozyje :confused:

Smutna ja z Maja chodze na Zacisze i tam tez zapisze malego, deklaracje sklada sie u nich jak juz sie dziecko urodzi :tak:

reklama
pożarłam barszczyku :) pychotka, ale pewnie odchoruje zgagą... kupiłam tez nektar jabłko antonówka, pyszotka taka.... mlask mlask... uwielbiam ten nektar, moge go na litry pic...

Cortina a jak cenowo w Grycanie?? pytam bo kiedys byłam z kolezanką, zaprosiła mnie w ramach prezentu urodzinowego i sie przeraziłam ile ona tam zaplaciła...

Mysiak nie jest tak zle, rurka z kremem 2.90zl, kulka loda 2.50zl, duży sok z owoców chyba ok 10zl ale jest naprawdę duży i owocowy :-D desery różne cenowo ale te największe są naprawdę wielkie i warte swojej ceny :-)

no to nie tak źle...

Słuchajcie tak sobie mysle, ze biore siostre moją w niedziele do siebie by mi z Aską została na pon bo ide do gina:) i moze bym ją namowiła zeby została do wtorku hyhyhy to wtedy bym mogła sie wyrwac z chałupy bez Aski :) mogłabym spokojnie z wami pogadac, nie musiałabym miec oczu dookoła dupki?

Ja w Focusie uwielbiam kawiarnie "naturalne smaki"... koktajl truskawkowy... pychota!!!!!!!! :tak: polecam...i duzy wybor ciast :)

Jesli jakies spotkanie by bylo, postaram sie byc, choc na dzien dzisiejszy nic nie obiecuje :baffled:

Co do wyboru przychodni, to jak rodzilam sebuska w Sulechowie, to wiem,ze tam chca zeby podac przychodnie. To byl dla mnie plus, bo oni za mnie wysłali dokumenty i Sebus zostal automatycznie przyjety, a wiem ze gdybym przyszla "z ulicy" to by mi tam Sebka nie przyjeli, bo nie mieli juz miejsc.
W zg szpitalu chyba tego nie wymagaja prawda?

Bylam teraz w carrefourze i kupilam te male marcheweczki marvitki, juz obrane...paczuszka malutka za 4 zl, ale jakież pyszne... slodziutkie mniam :) W sumie kupilam dla Sebka ale sama tez podjadlam :-D

Witam sobotnie:))
Cortina fajny ten dresik dla malucha twego:)))Ja byłam w Focusie wczoraj ale jak dla mnie to drogo tam jest.Byłam w Smyku z ciekawości,nie wiedziałam ze w HM bo tam kupiłaś ten komplecik jest dział dla dzieciaczków.
Laski co ze spotkaniem?jakie miejsce?

hej :-)

wyslalam pw, do elus, smutnej1986, anulus i askkle tu przedyskutujemy co komu pasuje bedzie latwiej ;-)

reklama
hej :-)

wyslalam pw, do elus, smutnej1986, anulus i askkle tu przedyskutujemy co komu pasuje bedzie latwiej ;-)

Mam focha :p

Spacer mam zaliczony... mój wózek na zimę jej nie dotrwał i sie zepsuł :/ teraz śmigam spacerówką. Nie jest najgorzej no ale to nie to samo co ogromne pompowane koła i abs :p

W tym tygodniu muszę przejść się po skierowanie dla małego do kardiologa... jestem ciekawa ile czasu będę czekać na termin.. Poza tym muszę znaleść jaki jest nr do poradni laktacyjnej... cyce mi szaleją tragicznie....

Buziam :*

Ps. pasuje wtorek

Ostatnia edycja:
Do góry