reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy 2013

reklama
cortina... dla dziewczynki miala być Emilka a dla chłopca moj R wybiera... ja bym chciała Maciej, ale zobaczymy co moj chłop wymyśli...

smutna1986 lekarz prowadzacy mozę być przy porodzie tylko w sytuacji kiedy jest równiez pracownikiem szpitala, inaczej procedury na to nie pozwalają. Lekarz dyzurny jest przy porodzie a tak dogląda cię położna co jakiś czas.

Jejq te mdlości mnie wykończą....

wrocilammmmmmmmmmmm ! ale piekna zima :-)

Smutna zalezy od sytuacji w sumie ;-) ja mialam CC i robil je moj doktor :-)

Skorupko bobas ? ciezko mi doradzic bo nie kupowalam ;-) wczoraj mi tam cisnienie podniosla pani ekspedientka ;-)

Mysiochomis a u mnie chodniki pieknie odsniezone o dziwo :eek: babeczki tu z wozkami parasolkami smigaja wiec chyba jest niezle ;-) ciekawe jak moj woz sie spisze na sniegu, chociaz licze ze w lutym sniegu bedzie juz niewiele :-p

Mysiak ja blizej porodu niz dalej a wczoraj mulilo mnie nieziemsko ! myslalam ze wykitujeeeeeeeeeeeeeeee ! :sorry2:

wczoraj bylam z mama w sklepie, siedzimy facet nam zamowienie robi a jak trzymalam na brzuchu kubek z woda, maly tak sie tluk ze kubek skakal a pan przerazony mowi "jezuuu jak sie pani dziecko w brzuchu rusza :szok:" mowi ze nigdy czegos takiego niewidzial bu hahaha :-D:-):rofl2:

ide zmontowac obiad bo cos mnie ssac zaczyna ;-)

Ok, dzięki za odpowiedzi, muszę na następnej wizycie zapytać się lekarki jak ona to widzi i jakie ma zwyczaje, bo przecież jak akurat nie trafie na jej dyzuż to chyba nie będzie specjanie przyjeżdzać...a wolałabym znajomą gębę

Ok, dzięki za odpowiedzi, muszę na następnej wizycie zapytać się lekarki jak ona to widzi i jakie ma zwyczaje, bo przecież jak akurat nie trafie na jej dyzuż to chyba nie będzie specjanie przyjeżdzać...a wolałabym znajomą gębę

jak bedziesz miala miec CC to pewnie dr sie z toba umowi i sama potnie ;-)
a jak SN to przy porodzie jest glownie polozna :-)
a do kogo chodzisz ???

Smutna ja rodziłam 7 miechów temu... prowadził mnie prywatnie Sandecki i wiem że jakbym zapłaciła to by był tego dnia w szpitalu :p ale to zbędne bo ja pisze cortina śmigają w okół ciebie położne :D Lekarz mi tylko robił USG, był określić rozwarcie i zlecał cc. Poród też odbierze w większej części położna :p lekarz cie przyjdzie zszyć. Jak zaczniesz rodzić to w sumie będzie wszystko jedno Tobie kto tam będzie :)

Cortina ja chodzę do dr Cegielskiej w Aldemedzie
Mysiochomis w sumie to masz racje, po zastanowieniu się stwierdziłam, że będzie mi wszystko jedno przy porodzie, ale moja zawsze martwiąca się mama dzwoni do mnie z takimi pytaniami i miesza w głowie, ja potem sie matrwie, zastanawiam i spać nie mogę...

reklama
smutna1986.. podziwiam cie, ja tą czarownice to bym wytargała za włosy na pipce i spaliła na stosie....przez tą kobiete mam do dzisiaj kłopoty z hormonami... a w szpitalu to nazywają ją rzeźnikiem..jak mnie zbadała to myslałam ze pogryze... nikt inny mi tyle bólu nie sprawił... ale chyba już tam nie pracuje, przynajmniej mam taką nadzieje....

Mysiochomis jak tam spacerek po sniegu?

Cortina no to chłop się szoku nabawił przez syna twego :)

Do góry