reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Mamy 2011

reklama
Dzień dobry:) ależ mamy piękną pogodę:) Słoneczko i co tylko:D

Moja atomówka szaleje wczoraj od 6 do 13.30 na nogach i godzina snu:) Ponawiam pytanie o umiejscowienie bateryjek!:)

Buziaki wczorajsze dla Majki, dzisiejsze dla Jagody i Lili

najlepszego dla Zuzi Kordkowej:) Zuzia zdrówka na ten przyszły roczek i uśmiechu!

Nie sposób spamiętać dzieciaczki:D żeby nie było posiłkuje się listą:D

Miłego spacerowania laseczki!

Juhu,
No tak - lista niezbędna ;)

Majcia
:*
Lilcia : *
Jagódka :*

Zuza kordkowa roczkowe dorosłe :***** kordek - zaglądasz do nas jeszcze?)

U nas: mieliśmy dzisiaj mega wyczerpujący dzień. Basen. Obiad. Wyprawa do NS do parku krasnala z Filciem :) wybawili się chłopaki na całego :) najlepsza była wspólna "jazda" autem na monety :) no i przesypywanie piaseczku i kamyczków :) Także syn zaliczył w ciągu dnia ok 15min snu i padł jak zabity o 19 :)
Przestaję gotować Bolowi zupy :| od ponad tyg walczę codziennie żeby mu tą zupkę jakoś wcisnąć. Może ma taki etap - za jakiś czas spróbuję znowu...

reklama
Wszystkim miesięczniakom - buziaczki gorące:):):)
Dla Zuzinki - sto lat i wszystkiego naj naj !!!! kolejny roczniak:):):)

Katoryba, Emri - to się laski wybyczyłyście:):):)super, że pojechaliście na krasnale - ja się wybieram i wybieram z dziatwą i się wybrać nie możemy!a gdzie to dokładnie jest???tak piękna pogoda więc tylko korzystać:) my to dziś mega spacerowo i nawet po gałce lodów zaliczyliśmy:):):) na obiadek do domku i mała drzemka popołudniowa - mieliśmy jeszcze wyjść...ale coś się ciemno zrobiło no i zaraz padało...ale mam nadzieję, ze to przejściowe:)bo przy tak słonecznej pogodzie mam o wiele lepszy humorek:)dzieciaki po wczorajszych spacerkach spały dziś do prawie 8smej!!!!!! szok:szok: Alcia spała prawie 13godzin:) i dzisiaj też popadały jak muchy:)NIECH ŻYJE WIOSNA!!!!!!!!!!!!!!

Katoryba - co do zup - taki etap na bank, - dorośleje Ci chłopak:)Moje chłopisko też miał takie etapy - po przerwie wcinał zupy aż uszy się trzesły - czasem i teraz ma etapy na "tylko zupkę" lub "tylko ziemniaczki":) będzie dobrze:)
Siw@ - i Wam dobrej nocki:):):)

Do góry