reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy 2011

Witajcie:)

Buziaki dla wszystkich naszych małych solenizantek:*

A my po masowych odwiedzinach ledwo żyjemy. Jachu miał tyle wrażeń, że padł szybciutko dzisiaj. Ja chyba zaraz też:)

I po weekendzie:)

reklama
hej laseczki,

Majciutek dziekuje za calusy (stare to babsko jak nie wiem ;)) no i przekazujemy calusy kolejnym :)

martini - park krasnala przy odrze, zreszta sa drogowskazy na miescie, latwo trafic. my bylismy jeszcze nie z naszym dzieckiem :)

widze ze wszyscy mieli mega zajety weekend :) my tez wyspacerowani na maksa, choc mloda odzwyczaja sie od spania na spacerach :( wczoraj spala cale 5 min, a w domu przez caly dzien 40 :p slonce ja laduje chyba ;) no ale lody zaliczone i wczoraj i dzis ;) humor dopisuje tylko jakas dziwne wysypka na dupce jej wyskoczyla :( i nie mam pojecia od czego to :/

a ja teraz siedze sama i sie nudze bo mezu na pilke poszedl...a ja co...prasowanko ;) milej nocki laskia

zaległe buziaki dla Zuzi, Mai, Lili i Jagódki :)

my dziś tez park krasnala w nowej soli :-) a że się nie spotkałysmy to szok , duże zjezdzanie atrakcje -scena piknikowanie -super! kocham wiosne! dziecioki wybawione:-)

i pochwale sie syncio nauczył się w sobote pić z rurki:-):-):-):-)

szczesliwa - no widzisz - tyle tam luda było, że nie sposób przeoczyć - a o której byliście?
brawo dla synusia :)

vii - atrakcji dla takich maluchów jak nasze to typowo nie ma - te auta zachwycały najbardziej i mnóstwo piachu, i otwarta przestrzeń. No i piknikowy deserek ;) najbardziej wybawią się tam chyba dzieci tak od 2 lat w górę.
Ja nie ubieram Bola w śpiwory ani kurtki. Miał dzisiaj bodziaka z długim i bluzę, Spodnie cienkie z podszewką, apaszkę i cieniutką czapeczkę.

Marzena - odłóż to prasowanie na za tydzień ;P

teraz mały miał ubrana bluze i spodnie pod spodem bodziak-miał czapkę bo jakoś sie bałam sciagnac ale jak grza lo to sciagłam ale to moze z godzne chodził z łysą łepetynka choc zamiennie miał łysa łepetynke z kapturem;-) a jak jutro bedzie nie wiem...tez głupieje od pogody, z córka mam problem bo z rana zimno a nie wiadomo co dalej w pzredszkolu=i jak tu dziecko ubierac, pewnie jak zawsze na cebulke ale -jaką ;)

no z małym to w szoku jestem bo córki to nauczyc nie mogłam i w konsekwencji nauczyła wtedy dobra kolezanka i juz sie bałam że zapukam do drzwi tej wredoty po korki do syna -jak nauczyła pic, ale mam z głowy więc głupich min nie bede musiała oglądac -bo to juz nie dobra koleżaneczka:-D ble ble ble bo pewnie podczytuje:-D ale mały sam zatrybił z soku córy myslałam że mu rurka smakuje do gryzienia a tu patrze on pije....

no park najlepszy od 2 lat jak nic ale maluszki to hustaweczka i piaskownica trawka i piknikowanie-byłam od przedpołudnia do 18 :)

Ostatnia edycja:
Lila Jagoda buziole!!!

szczesliwa brawo dla Narka:) zdolniacha szybko zalapal;) a u krasnala ja jeszcze nie bylam

my tez dzis tylko mlodemu body z dlugim, bluze, spodnie na podszewece bez rajstop i cienka czapka. ale w piatek jak bylo juz cieplo widzialam babcie w lesie z wnukiem w zimowej kurtce, grubej wlenianej czapce i wsadzonego do spiwora podszytego futrem:) biedny caly czas stekal, a moj wtedy lekko ubrany bez koca:)

Wczoraj widzialam rodzinka szla a chlopczyk w spacerowce biedny ubrany w kombinezon i szapce welnianej a rodzice w zakiecie i marynarce.

No to witam sie;)

Dzień dobry!
u nas szok spała do 6:30 O.O normalnie zaspałabym do roboty:)

My mieliśmy bodziaka z krótkim rękawem, na to bluzeczkę i wiosenną kurtkę. Czapeczkę jej założyłam jak zaczęło wiać. ale niektórzy to przesadzali i dogrzewali dzieciaki na maxa:/.

Lenka najlepszego z okazji urodzin! Zdrówka i pociechy z rodziców. Pięknych chwil i bajecznego dzieciństwa od naszej trójki:):*:*

Miłego dnia laseczki, choć ten się nie zapowiada taki ciepluchny jak wczoraj:*

hej ho,

Lencia - najlepszego sloneczko :*

my tam bodziak z krotkim, sukienka, rajtki, cienki sweterek i wiosenna kurtka (czapeczka cienka tez byla) rano tak bylo spoko a potem sciagalysmy warstwy :)

jakos tak slonca brak i od razu mnie lepetyna boli :/ ale wam milego zycze

reklama
Lena duzo zdrowia:) kolejny roczniak:) ach jakie te dzieci juz duze;)

Buziaki dla miesieczniaczkow spoznionych;)

Aga ja z Daga idziemy do lasku dzisiaj o 11:30 jak chcesz wpadaj pozniej cie odprowadze;)

Do góry