reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Mamy 2011

Witajcie:)

Buziaki dla wszystkich naszych małych solenizantek:*

A my po masowych odwiedzinach ledwo żyjemy. Jachu miał tyle wrażeń, że padł szybciutko dzisiaj. Ja chyba zaraz też:)

I po weekendzie:)

reklama
hej laseczki,

Majciutek dziekuje za calusy (stare to babsko jak nie wiem ;)) no i przekazujemy calusy kolejnym :)

martini - park krasnala przy odrze, zreszta sa drogowskazy na miescie, latwo trafic. my bylismy jeszcze nie z naszym dzieckiem :)

widze ze wszyscy mieli mega zajety weekend :) my tez wyspacerowani na maksa, choc mloda odzwyczaja sie od spania na spacerach :( wczoraj spala cale 5 min, a w domu przez caly dzien 40 :p slonce ja laduje chyba ;) no ale lody zaliczone i wczoraj i dzis ;) humor dopisuje tylko jakas dziwne wysypka na dupce jej wyskoczyla :( i nie mam pojecia od czego to :/

a ja teraz siedze sama i sie nudze bo mezu na pilke poszedl...a ja co...prasowanko ;) milej nocki laskia

zaległe buziaki dla Zuzi, Mai, Lili i Jagódki :)

my dziś tez park krasnala w nowej soli :-) a że się nie spotkałysmy to szok , duże zjezdzanie atrakcje -scena piknikowanie -super! kocham wiosne! dziecioki wybawione:-)

i pochwale sie syncio nauczył się w sobote pić z rurki:-):-):-):-)

szczesliwa - no widzisz - tyle tam luda było, że nie sposób przeoczyć - a o której byliście?
brawo dla synusia :)

vii - atrakcji dla takich maluchów jak nasze to typowo nie ma - te auta zachwycały najbardziej i mnóstwo piachu, i otwarta przestrzeń. No i piknikowy deserek ;) najbardziej wybawią się tam chyba dzieci tak od 2 lat w górę.
Ja nie ubieram Bola w śpiwory ani kurtki. Miał dzisiaj bodziaka z długim i bluzę, Spodnie cienkie z podszewką, apaszkę i cieniutką czapeczkę.

Marzena - odłóż to prasowanie na za tydzień ;P

teraz mały miał ubrana bluze i spodnie pod spodem bodziak-miał czapkę bo jakoś sie bałam sciagnac ale jak grza lo to sciagłam ale to moze z godzne chodził z łysą łepetynka choc zamiennie miał łysa łepetynke z kapturem;-) a jak jutro bedzie nie wiem...tez głupieje od pogody, z córka mam problem bo z rana zimno a nie wiadomo co dalej w pzredszkolu=i jak tu dziecko ubierac, pewnie jak zawsze na cebulke ale -jaką ;)

no z małym to w szoku jestem bo córki to nauczyc nie mogłam i w konsekwencji nauczyła wtedy dobra kolezanka i juz sie bałam że zapukam do drzwi tej wredoty po korki do syna -jak nauczyła pic, ale mam z głowy więc głupich min nie bede musiała oglądac -bo to juz nie dobra koleżaneczka:-D ble ble ble bo pewnie podczytuje:-D ale mały sam zatrybił z soku córy myslałam że mu rurka smakuje do gryzienia a tu patrze on pije....

no park najlepszy od 2 lat jak nic ale maluszki to hustaweczka i piaskownica trawka i piknikowanie-byłam od przedpołudnia do 18 :)

Ostatnia edycja:
Lila Jagoda buziole!!!

szczesliwa brawo dla Narka:) zdolniacha szybko zalapal;) a u krasnala ja jeszcze nie bylam

my tez dzis tylko mlodemu body z dlugim, bluze, spodnie na podszewece bez rajstop i cienka czapka. ale w piatek jak bylo juz cieplo widzialam babcie w lesie z wnukiem w zimowej kurtce, grubej wlenianej czapce i wsadzonego do spiwora podszytego futrem:) biedny caly czas stekal, a moj wtedy lekko ubrany bez koca:)

Wczoraj widzialam rodzinka szla a chlopczyk w spacerowce biedny ubrany w kombinezon i szapce welnianej a rodzice w zakiecie i marynarce.

No to witam sie;)

Dzień dobry!
u nas szok spała do 6:30 O.O normalnie zaspałabym do roboty:)

My mieliśmy bodziaka z krótkim rękawem, na to bluzeczkę i wiosenną kurtkę. Czapeczkę jej założyłam jak zaczęło wiać. ale niektórzy to przesadzali i dogrzewali dzieciaki na maxa:/.

Lenka najlepszego z okazji urodzin! Zdrówka i pociechy z rodziców. Pięknych chwil i bajecznego dzieciństwa od naszej trójki:):*:*

Miłego dnia laseczki, choć ten się nie zapowiada taki ciepluchny jak wczoraj:*

hej ho,

Lencia - najlepszego sloneczko :*

my tam bodziak z krotkim, sukienka, rajtki, cienki sweterek i wiosenna kurtka (czapeczka cienka tez byla) rano tak bylo spoko a potem sciagalysmy warstwy :)

jakos tak slonca brak i od razu mnie lepetyna boli :/ ale wam milego zycze

reklama
Lena duzo zdrowia:) kolejny roczniak:) ach jakie te dzieci juz duze;)

Buziaki dla miesieczniaczkow spoznionych;)

Aga ja z Daga idziemy do lasku dzisiaj o 11:30 jak chcesz wpadaj pozniej cie odprowadze;)

Do góry