reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Mamy 2011

o kurde jak mogło mi to umknąć!

Beciczku nasz kochany!
Bolcio Twój oddany,
chcąc zgarnąć u teściówki plusy
śle ku Tobie swe całusy
piękne oczy Twoje
gaszą inne dziewoje
kibić lekko zarysowana
buzia jakoby przez artystę malowana
przyjmij życzenia gorące
jak to dzisiejsze roczkowe przecudne słońce :)
:* :* :* :* :* :* :* :* :* :* :* :* (12szt.)

reklama
Beatko - slonecznego zycia :* by ci nigdy nie braklo powodow do usmiechu i bys z wiekiem nabrala ochoty do pozniejszego wstawania :) buziaki od M&M

siw@ - nic sie nie przejmuj z przejsciem na butelke, ja sama jestem butelkowym dzieckiem, zyje, mam sie dobrze i na nic nie narzekam ;) a dzis mm duzo lepsze niz cwierc wieku temu ;)

katoryba - no no :) a do wersja letnia dla Bola czy zamowionko? a z tym zlobkiem to jakies niedalekie plany? musze tez przemyslec na nowo ten temat bo mloda miala isc od wrzesnia

biedronka - my mielismy pneumo i zero efektow ubocznych

martini - szczerze mowiac nie moge sie doczekac kiedy zobacze twoja brzucholinke :) ja mialam 93 na koniec

jak milo ze juz piatek i to cudne slonce...tego bylo mi trzeba :) tylko niestety zobaczylam rano jakie mam brudne okna :p

Buziaki roczkowe dla Beatki od Jacha i ciotki. Ale ładną pogodę dla córeczki zamówiliście;)

Siwa - i tak tyle czasu dałaś radę karmić Wojcia:). Jak zadecydujesz tak będzie dobrze, bo każda mama wie co najlepsze dla dziecka( ale frazesem zasunęłam:)

Karolq, Madzioszka - piękne avatarki.

Katoryba - co się nie chwaliłaś,że coś tam szyjesz wieczorami? Efekt zachwycający - aż zastanawiam się, czy go nie kupić od Ciebie:)

Martini - ja miałam 98 cm:)
Lecę na ryneczek - szkoda pogody.

Miłego dnia wszystkim

AAAAAAAaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!!
Mi umknęło:(

Becik nie obraź się:) Już się poprawiam wszystkiego najcudowniejszego miłości radości i żebyś była zawsze szczęśliwa i uśmiechnięta:) Przypomniało mi się jak mnie zaprosiłyście do grupy i obejrzałam filmik Bolo i Bea:) Uśmiałam się że hoho:) Ciekawe czy teraz też jest dla Bolcia taka niedostępna:))

witajcie :)

widzę że tematy pomiarowe wskoczyły ;) ja z tych mniejszych, 90cm przy rozwiązaniu miałam ;)
biedroneczka84 a jaki ty masz wózek - w sensie czym podróżujecie?? może już cię gdzieś widziałam bo ja często na drodze na leśne się przechadzam :)
siw@ duuuuuuuuuuuużo optymizmu teraz!!
katoryba faaaaaaaaaaaaaajny MT, komu to? ;)

oż cholera faktycznie Beatka roczek dziś kończy, madzioszkaa kiedy to zleciało ;)
buziaków 12 dla córeczki :* :* :* :* :* :* :* :* :* :* :* :*

w końcu piękny dzień, moja Mała spała na pierwszym spacerze 2 godziny :szok: aż zgłodniałam.......
a z nowości to mówi już ta-ta (te które znają już temat wiedzą jaki to prestiż dla tatusia :p robi papa wszystkiemu i wszystkim i od wczoraj podkarmia psa! mnie zaczęła kilka dni temu :p

Nasza jubilatko kochana - Beciku drogi - wszystkiego najlepszego z okazji pierwszych urodzinek!!!Życzeń od cioci Katoryby nikt nie przebije, takie rymy Ci ułożyła - ale my powiemy skromnie - buziaki ogromne:):):):)sto lat!

Pięknie dziś prawda???aż chce się żyć!!!!

Vii - dzięki Tobie :* (zasłonki w oknach już wiszą) dziatwa ma pospała do 7:20 - jak dawno, dawno temu:) wyspani, pogodni - więc oto chodziło:)całkiem inne życie w domu!
Katoryba -piękne MT:):) mnie mierzono przed porodem w Żarach - położna robiłą pobiary - obwód brzuszka, rozstaw miednicy, ułożenie kości i coś tam jeszcze - jak robiła wywiad przedporodowy, czy np dam radę siłami natury - jakieś tam współczynniki wyznaczała, nie znam się:) - stąd wiem dokładnie jak z B było:) bo jak z Alcią - to mierzyłam jakoś tydzień przed i było 98cm, ale wtedy już mocno opadnięty brzuszek miałam..podejrzewam, że wcześniej ponad 100 było:)a jak w dzień porodu - to kto wie:) nie wiem, tutaj nie robią takich pomairów.
Gabinia - no to będzie furora z MT Falubaz na mieście :p :p

- a tak poważnie - nie mam się w co ubrać jak tak pięknie na dworze!!!! aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa :szok: hehe baba no baba:) i weź jej dogodz:):):):)

cieszę się, że podoba Wam się MT - jest dla Bolcia jak na razie - wersja letnia jeśli chodzi o wzór i materiał. Pierwszy MT jest uniwersalny i także jest w posiadaniu Bolcia.

Gabinia - nie widzę Twojego MT...

Miałyśmy z zawalką wyprawę jak sójki za morze :/ najpierw ja się cofałam po lżejsze buty dla Bola (napakowałam też całą torbę ciuchów "w razie jakby było za zimno/za ciepło"), potem zawalka poszła po inną kurtkę no i tym sposobem nie dotarłyśmy do celu dzisiejszego spaceru... ale San Remo zaliczone :) Mamusia wciągała amarenę a Bolcio wafelka :)
Super spacer bez tych wszystkich warstw dodatkowych - tylko najgorszy jest dylemat - w co ubrać dziecko i siebie...

reklama
Sto lat dla Beatki :* :* :*

Jeden dzień nie czytałam i sporo tu powypisałyście :) i szczerze juz nic nie pamietam.... wybaczcie :(

katoryba-boski Mt :) kto jest szczęśliwcem?
beti- wielka jesteś - najgorsze za tobą teraz tylko obrona:)

Resztę mocno ściskam :)

Do góry