reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy 2011

o kurde jak mogło mi to umknąć!

Beciczku nasz kochany!
Bolcio Twój oddany,
chcąc zgarnąć u teściówki plusy
śle ku Tobie swe całusy
piękne oczy Twoje
gaszą inne dziewoje
kibić lekko zarysowana
buzia jakoby przez artystę malowana
przyjmij życzenia gorące
jak to dzisiejsze roczkowe przecudne słońce :)
:* :* :* :* :* :* :* :* :* :* :* :* (12szt.)

reklama
Beatko - slonecznego zycia :* by ci nigdy nie braklo powodow do usmiechu i bys z wiekiem nabrala ochoty do pozniejszego wstawania :) buziaki od M&M

siw@ - nic sie nie przejmuj z przejsciem na butelke, ja sama jestem butelkowym dzieckiem, zyje, mam sie dobrze i na nic nie narzekam ;) a dzis mm duzo lepsze niz cwierc wieku temu ;)

katoryba - no no :) a do wersja letnia dla Bola czy zamowionko? a z tym zlobkiem to jakies niedalekie plany? musze tez przemyslec na nowo ten temat bo mloda miala isc od wrzesnia

biedronka - my mielismy pneumo i zero efektow ubocznych

martini - szczerze mowiac nie moge sie doczekac kiedy zobacze twoja brzucholinke :) ja mialam 93 na koniec

jak milo ze juz piatek i to cudne slonce...tego bylo mi trzeba :) tylko niestety zobaczylam rano jakie mam brudne okna :p

Buziaki roczkowe dla Beatki od Jacha i ciotki. Ale ładną pogodę dla córeczki zamówiliście;)

Siwa - i tak tyle czasu dałaś radę karmić Wojcia:). Jak zadecydujesz tak będzie dobrze, bo każda mama wie co najlepsze dla dziecka( ale frazesem zasunęłam:)

Karolq, Madzioszka - piękne avatarki.

Katoryba - co się nie chwaliłaś,że coś tam szyjesz wieczorami? Efekt zachwycający - aż zastanawiam się, czy go nie kupić od Ciebie:)

Martini - ja miałam 98 cm:)
Lecę na ryneczek - szkoda pogody.

Miłego dnia wszystkim

AAAAAAAaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!!
Mi umknęło:(

Becik nie obraź się:) Już się poprawiam wszystkiego najcudowniejszego miłości radości i żebyś była zawsze szczęśliwa i uśmiechnięta:) Przypomniało mi się jak mnie zaprosiłyście do grupy i obejrzałam filmik Bolo i Bea:) Uśmiałam się że hoho:) Ciekawe czy teraz też jest dla Bolcia taka niedostępna:))

witajcie :)

widzę że tematy pomiarowe wskoczyły ;) ja z tych mniejszych, 90cm przy rozwiązaniu miałam ;)
biedroneczka84 a jaki ty masz wózek - w sensie czym podróżujecie?? może już cię gdzieś widziałam bo ja często na drodze na leśne się przechadzam :)
siw@ duuuuuuuuuuuużo optymizmu teraz!!
katoryba faaaaaaaaaaaaaajny MT, komu to? ;)

oż cholera faktycznie Beatka roczek dziś kończy, madzioszkaa kiedy to zleciało ;)
buziaków 12 dla córeczki :* :* :* :* :* :* :* :* :* :* :* :*

w końcu piękny dzień, moja Mała spała na pierwszym spacerze 2 godziny :szok: aż zgłodniałam.......
a z nowości to mówi już ta-ta (te które znają już temat wiedzą jaki to prestiż dla tatusia :p robi papa wszystkiemu i wszystkim i od wczoraj podkarmia psa! mnie zaczęła kilka dni temu :p

Nasza jubilatko kochana - Beciku drogi - wszystkiego najlepszego z okazji pierwszych urodzinek!!!Życzeń od cioci Katoryby nikt nie przebije, takie rymy Ci ułożyła - ale my powiemy skromnie - buziaki ogromne:):):):)sto lat!

Pięknie dziś prawda???aż chce się żyć!!!!

Vii - dzięki Tobie :* (zasłonki w oknach już wiszą) dziatwa ma pospała do 7:20 - jak dawno, dawno temu:) wyspani, pogodni - więc oto chodziło:)całkiem inne życie w domu!
Katoryba -piękne MT:):) mnie mierzono przed porodem w Żarach - położna robiłą pobiary - obwód brzuszka, rozstaw miednicy, ułożenie kości i coś tam jeszcze - jak robiła wywiad przedporodowy, czy np dam radę siłami natury - jakieś tam współczynniki wyznaczała, nie znam się:) - stąd wiem dokładnie jak z B było:) bo jak z Alcią - to mierzyłam jakoś tydzień przed i było 98cm, ale wtedy już mocno opadnięty brzuszek miałam..podejrzewam, że wcześniej ponad 100 było:)a jak w dzień porodu - to kto wie:) nie wiem, tutaj nie robią takich pomairów.
Gabinia - no to będzie furora z MT Falubaz na mieście :p :p

- a tak poważnie - nie mam się w co ubrać jak tak pięknie na dworze!!!! aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa :szok: hehe baba no baba:) i weź jej dogodz:):):):)

cieszę się, że podoba Wam się MT - jest dla Bolcia jak na razie - wersja letnia jeśli chodzi o wzór i materiał. Pierwszy MT jest uniwersalny i także jest w posiadaniu Bolcia.

Gabinia - nie widzę Twojego MT...

Miałyśmy z zawalką wyprawę jak sójki za morze :/ najpierw ja się cofałam po lżejsze buty dla Bola (napakowałam też całą torbę ciuchów "w razie jakby było za zimno/za ciepło"), potem zawalka poszła po inną kurtkę no i tym sposobem nie dotarłyśmy do celu dzisiejszego spaceru... ale San Remo zaliczone :) Mamusia wciągała amarenę a Bolcio wafelka :)
Super spacer bez tych wszystkich warstw dodatkowych - tylko najgorszy jest dylemat - w co ubrać dziecko i siebie...

reklama
Sto lat dla Beatki :* :* :*

Jeden dzień nie czytałam i sporo tu powypisałyście :) i szczerze juz nic nie pamietam.... wybaczcie :(

katoryba-boski Mt :) kto jest szczęśliwcem?
beti- wielka jesteś - najgorsze za tobą teraz tylko obrona:)

Resztę mocno ściskam :)

Do góry