Cześć kochane
Odcięło mnie od internetu na dwa dni
masakra - jakby mi ktoś kontakt ze światem odciął
ale już jestem
ależ Wy dużo przez te dwa dni naprodukowałyście postów
postaram sie wszystko nadrobić
U nas nocki o dziwo coraz lepsze
pobudki co 3 godzinki i spanie do 7.30
Daję Gabrysi na noc Sinlac z owocami oraz cyc i może po tym lepiej śpi? A może zęby w końcu trochę wyhamowały...? Oby... To pochwalimy sie - mamy dwa kolejne zęby
teraz to już całe pięć
Aż strach się bać dawać jej cyc teraz
nio ale chyba żywicielki gryźć nie będzie
Byłyśmy dziś dwie godzinki na spacerku - normalnie czuć wiosnę w powietrzu
Moje dziecko nauczyło się mówić : co to? I co nie weźmie do ręki to zaraz słyszymy - co to? co to? Ciekawe, czy chociaż wie co mówi...
ale smiechu jest co nie miara
szczęśliwa - moim lekarzem prowadzącym był dr Rzepka, czyli po sąsiedzku do dr Magdziosz
siwa - Nie martw się, choć trochęteraz Twoja kruszynka dostanie przeciwciał - nawet odrobina jest czasem na wagę złota. Czasem nie mamy wpływu na pewne sprawy - choć bardzo się staramy
Garutacje imponującej wagi Wojtusia - 7400g
ależ Ci ten synek rośnie
Marzena - na Zaciszu bywamy rzadko, najczęściej nas można spotkać na Os. Leśnym
moze się nawet mijałyśmy nie raz
Mieszkam tu od niedawna i nie bardzo znam skrtóty do Washe z dzieckiem cykam iść przez las), a główną droga to troche daleko i tyle aut... :/
A fotelik kupiony przez allegro
sprawdza sie
zawalka - pewnie na Oś. Leśnym
a mieszkasz gdzieś w okolicy? Może umówimy sie kiedyś na spacerek?
cosa, karolq i vii - macie rację z tym ojcowskim to chore...nasz kraj to potrafi ludziom życie komplikować
wszytsko jeszcze przed nami więc jestem bogatsza o wasze doświadczenia i rady
cosa - widzę, że mamy córeczki o tym samym imieniu
Izuniek - moja Gabrysia też ma naczyniaka od urodzenia (na oczu i czole) niby ma zniknąć po roczku - więc na razie czekamy. Współczuje ciężkich nocek - to na pewno ząbki
katoryba - przy zabkowaniu spada odporość naszych maluszków, dlatego tak często pojawia się w tym okresie np. katarek
trzeba to przeczekać. U nas niezawodne były inhalacje z majeranku
zdrówka zyczymy
beti - wow pierwszebuciki na koncie, robi sie poważnie - masz już małego mężczyznę
i tupot małych nóżek po domku
Dziewczyny, ale wam zazdroszczę tych wspólnych spacerków