hejka
buziaki dla solenizantów i miesięczniaków zaległych
buziaki sto dwa dla Dawidka za roczek
i dzisiejsze całuski dla Wojtusia za 3 miesiące
biedronka witam Cię i ja
śliczną i charakterną masz córeczkę
siw dzięki za pamięć już jesteśmy
Twój Wojtuś widzę idzie jak Błażej
też miał 7.300 ale na swoje 6 tygodni ;p chłopaki lubią sobie podjeść ;p fałdki zawsze robią szał a jak jeszcze do tego szarmacki uśmiech to każda pani kupiona
beti gratki za nowe umiejętności Dawidka
super że ci idzie z tą magisterką ja dalej nie obroniona mimo że praca skończona ....i dzięki za pamięć też
Emri zgadzam się z Tobą w całej rozciągłości
Gratki dla Filipka za postępy dorosły facet normalnie
edit .
kalamakala jak rodziłam we wrześniu za salę do porodu płaciłam od razu po porodzie gotówką
więc dobrze mieć pieniążki przygotowane chyba że trafi ci się tak że wszystkie boksy będą zajęte wtedy za darmo rodzisz na płatnej
co do sali na roimlingu nie wiem
marzenka widzę że nastała moda wśród dzieciaczków na wstawianie o 5
miejmy nadzieje że ta moda szybko się zakończy
salis oddaj troszkę weny na sprzątanie... ja mam tonę prasowania i jakoś nie mogę się zabrać .... o oknach nie wspomnę
gratki dla Dominiki za postępy ?
nita i jak małej podoba się w spacerówce ??
oleczka, katoryba gratki za super mai tai' je
i my znowu po dużej przerwie się pojawiamy ale miałam straszne problemy z netem .... był tak mega wolny że strony wczytywały się po 5 min. A o wysłaniu czegokolwiek nie było mowy. Dzisiaj wreszcie pojawił się ktoś do naprawy....
U nas pracowicie weekendy mam zajęcia w tygodniu jak najwięcej czasu chcę przebywać z synusiem
Przez ten tydzień miałam jeszcze kuzyneczkę B. pod opieką
padałam o 21 razem z nimi...
B. ostatnio sypia maks do 6.30 budzi się w nocy 2-3 razy i nie może usnąć potem więc mam godzinę średnio wyciętą ze snu.. przez to chodzę jak zombi... a winowajcą są zęby ... konkretnie lewa dwójka ;p
apetyt ma wielki ... potrafi zjeść trzy razy posiłek inny niż mleko ... cyca w ciągu dnia 1-2 no i w nocy... nie wiem czy to dobrze?? raczej dzieci w jego wieku powinny jeść 1-2 stałe posiłki no nie wiem sama co tym myśleć ;/
a i ulubioną zabawą jest robienie brrr i opluwanie się przy tym
pozdrowionka dla wszystkich mamuś i ich szkrabów
edit kalamakala za płatną salę do porodu płaci się od razu po (bynajmniej ja płaciłam tak we wrześniu) chyba że wszystkie boksy są zajęte to wtedy masz tą salę za darmo ... co do sali po porodzie nie wiem jak to wygląda