reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy 2011

Katoryba wspolczuje nawet wyobrazic nie moge sobie co przezylas:(

Emri powodzenia w pisaniu pracy:)

Poza tym witam sie cos mnie lapie ostatnio caly czas glowa mnie boli:(

reklama
hey babki!

deserek tworze dla syna plus wersja wzbogacona dla córy - syncio jabłko marchew plus zapas w słoiczek -notabene musze pozbierac troche słoików hehehe

miłego dzionka:)
a dolcia to pewnie juz urodziła :-)

katoryba - biedna ty :( oby to byl pierwszy i ostatni raz, dobrze ze L byl z wami bo faceci w takich sytuacjach lepiej umieja zachowac zimna krew niz my

emri - dumna i ja jestem ;)

anias - bogata bedziesz bo cie wczoraj z daleka nie poznalam ;)

my po szczepieniu, mloda niezle to zniosla. waga 6,300 wzrost 65cm, czyli moja waga lazienkowa klamie bo pokazywala 6,5 kg ;) ale troche sie zdziwilam bo powiedziala ze teraz przez dwa miechy mam jej dawac tylko zupki, zero owocow. no i gluten, takze musze sie po jakas manne przejsc. a moze jakas polecacie?

vii - a zebym to ja wiedziala :p twierdzi ze teraz przez 2 miesiace same warzywa, a jak skonczy pol roku to kaszki i owoce wprowadzac. no ale cos czuje ze mamusia nie wytrzyma tyle i jakis deserek przygotuje ;)

hej!
katoryba- trzymaj sie i nigdy więcej takich wsytuacji. tego zyczę
emri- zyczy tylko powodzenia w piasaniu :)

dolcia-pewnie urodziła bo nagle ucichła a tyle pisała :)
nnita- oby Jagódka szybko się zaklimatyzowała z dziadkami

A Lila ma drzemke w swoim łóżeczku- chyba drugi raz odkąd się urodziła :):-D

Milego laseczki

vii - chodzimy do biegalskiej na zaciszu, jak zapytalam dlaczego to powiedziala ze warzywa bardziej wartosciowe a owoce dziecku sa teraz niepotrzebne, a czesto jak sprobuje owocow to warzyw nie chce, wiec lepiej tylko warzywa i mleko a reszte po 6 miesiacu, szczegolnie jesli jeszcze zostaje w domu i moge karmic piersia

kordek ja co kilka tygodni jeżdżę z Małą do swoich rodziców w podnóże KArkonoszy ;)

ja się chcę dorzucić do pytania marzeny86 - Mała jest tylko na piersi, ale myślę nad wprowadzeniem glutenu. Jak to robiłyście? jaka kaszka? na wodzie, MM czy własnym mleku?

kurcze ja też myślę o dolci2912.. chyba coś jest na rzeczy :)

pozdrówki :)

dzień dobry:)

Ach ten dreszczyk::) Dawno nie było tego oczekiwania czy już czy jeszcze się nie rozpakowała:)

nnita, marzena- ja mojej dałam po prostu kawałek biszkopta do deserku (do owoców zdaje się) pokruszyłam go i już. Jednego dnia mniej następnego więcej. Patrzyłam czy nic się nie dzieje i gra:)

vii czytałam na grupie tylko myślałam, że coś jeszcze się na rzeczy wykluło co nie miałam pojęcia.

nnita zazdroszczę wyjazdów:)

reklama
hej mamuśki! Dawno mnie tutaj nie było :D Jakoś nie miałam czasu.. wróciłam na uczelnię pełną parą.. wzięłam się za pisanie zaliczeń.. do tego muzyczna.. przygotowuję się do koncertu 17.12.. i tak jakoś leci.. :)

buziaki dla miesięczniaków!

Kto jutro chętny na spacer w okolicach 12-12.30? oczywiście na Piastowskim.. :)))

buziolki:*:*

Do góry