reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy 2011

Witajcie:)

Dziękuję za kolejne urodzinowe życzenia:)

Sallis - Tobie również sto lat, kobitko! Żałuję, że dzisiaj za późno się wygrzebałam z chaty, bo bym osobiście Ci złożyła życzenia.

Anias - to Wy już bez wózka chodzicie na spacery?

Katoryba - oby ta choroba Bolciowa sprowadziła mu zęby:)

A mnie prześladuje od pewnego czasu wielka sterta ubrań do prasowania i z każdym dniem ona rośnie, a ja jakoś nie mogę jej stawić czoła.

Miłego wieczoru:)

reklama
Hej ho,

nocka przespana :) pomogła chyba dodatkowa porcja mleka o 21, bo jej się marudzić zachciało :p Dziś padła przed 19...
Zawalka - i od nas STO LAT ;-) a jeśli będę zmieniać pediatrę to najpierw do POLESU na Jednosci chcę uderzyć, dla mnie bliskość też ma znaczenie...
Marzena - my dopiero trzecie szczepienie będziemy mieć...
Nnita - wróciłam do pracy pod koniec września, w październiku Lena miała zapalenie ucha, więc 2 tyg. w domu, teraz zapalenie oskrzeli i płuc, 4 tyg. w domu, także co jakiś czas wracam do pracy :p
Katoryba - ja też jestem dobrej myśli, że to na zęby. Już trudno mi wierzyć w słowa pediatrów w tym temacie :p Trzymaj się Mamuśka!
Sallis - wycałuj mocno Dominisię na pół roku ;-* a upadki...i ja się przyznaję do niedopilnowania córci :(

zawalka- sto lat :)

Babki a mianowicie anias/sallis/beti/marzenka/szczesliwa- na dzisiejszym spacerze chyba dziecko mi podmieniłyscie :angry:

Jak usnęła o 16 to się zbudziła o 19 dobrze ,że mi się udało z treningu wrócic :tak: i potem nie chciało jej sie spac(połozylam ja na łózku i za chwilę przeychodzę sprawdzic a ona przerócona na brzuch i lezała odwrotnie :confused2:tzn.nogi miała tam gdzie przeważnie ma głowę) i usneła dopiero o 21-szok cos nowego.

no to dzis na tyle :) dobranoc dziołchy ;-)

oleczka - a Ty byś chciała żeby było zawsze tak samo - zapomnij :) Lila ma inny plan :)
izuniek - co ja bym dała za przespaną noc... no ale dobra - Ty pracujesz, więc bardziej zasługujesz ;)
zawalka - piona - mnie pranie też przerasta ostatnio ;) w sensie czyste, góra do prasowania nigdy nie maleje :/
A imprezy urodzinowe od następnego roku robimy razem co? jedną w listopadzie i jedną w maju :D

dziękuję za życzenia swoje urodzinowe i Dominikowe półroczne :)
staruchy z nas dwie nie ma co ;)

zawalka-nie spodziewałam się, że tak szybko będzie Nadusia chodziła więc nie mamy butów co za tym idzie jeździmy w wózku;) i oby długo tak zostało... póki co wizja spaceru bez wózka mnie przerasta;) wiem, że to nieuniknione ...widziałam już szelki do ujarzmienia chodzącego malucha ;-)

reklama
Do góry