reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy 2011

reklama
Dzien Dobry

sallis-no troche tego tam jest :)

a ja w koncu zabieram sie za pisanie pracy kontrolnej z fizyki bo nawet nie zaczelam a mi tydzien zlecial ze nawet nie wiem kiedy (4strony recznie nabazgrac) a jutro musze oddac bo semestru nie zalicze:baffled:

wiec kochane MIŁEGO DNIA

ja się witam weekendowo :)
mężu wybył do Łodzi..
Mała chyba katar będzie miała bo coś tak rzęzi jak ostatnim (i jedynym do tej pory razem) :/

my po warsztatach chustowych z Sylwią_ZG :) nooo super sprawa :) bardzo pomocne mi będą, mam kilka pomysłów na przyszłość ;) no i poznałam sallis i jej Dominisię :) miło było Was zobaczyć na realu :)

wszystkie brzuchate - zachęcam do przemyślenia sprawy chust i nosideł, to naprawdę działa :D :D

pozdrawiam

dobry wieczór:)

Zacznę od miesięczniaków całusy dal Was:)
Zębiastym następnych gryzaków:)

po jakimś tygodniu w końcu w domu. mój pierwszy wieczó na spokojnie:) Mam nadzieję, że teraz już będzie z górki i będę miała więcej czasu na BB bom się za wami kobity stęskniła:) Kiedy jakieś spotkanie:>? ja chce na spacer z Wami!

Tyle naprodukowałyście, że nie sposób Was nadgonić, nie jestem na bierząco i żałuje strasznie. nie mam kiedy spędzić czasu przy kompie. Pod moją nieobecność B zaczęła trenować samodzielne stanie, prowadzana za rękę biega wręć i piszczy z uciechy... ja nie wiem jak tydzień to dużo dla takiego maleństwa

. Miłego baboliny!

nnita - fajnie ze warsztaty się udały, ja się wybierała i nawet próbowałam umówić kiedyś ale zawsze coś, z tą moja dwójeczka jestem uziemiona, w końcu pozostał mi internet i jakoś to poszło :)

moja córcia coś marudna okropnie ostatnio się zrobiła dziś w nocy to budziła się tak od 3 co chwilę dosłownie, ślini się na potęgę... czyżby to już na zęby, nie chce mi się wierzyć... oby dziś w nocy było jakoś normalnie, chciałabym choć trochę odespać

reklama
witajcie :)

dolcia2912 nie martw się kobieto, ZG faktycznie odpoczywa ;) niedziela to dobry ku temu czas :) ja właśnie wstałam od śpiącej córki i śpiącego męża - drzemki są zdrowe i potrzebne :p lada moment kochana się o tym przekonasz :D

z innej beczki - mamy chustujące bądź chcące chustować - któraś się zastanawiała nad promocją chust Nati 2 w cenie 1 ??? OFERTA BOGO - Sklep internetowy NATIBABY
bo wtedy dość dobra cena wychodzi za sztukę :)

Do góry